Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: „Féltem Messiéktől”

Ugyan már három esztendeje annak, hogy Neymar az FC Barcelonához szerződött, a fiatal brazil támadó még mindig tud érdekes tényeket mesélni kalandos Európába költözéséről.

Forrás:zeenews.india.com

Forrás:zeenews.india.com

A Santos 2013 nyarán szánta rá magát arra, hogy pénzzé tegye legnagyobb értékét, azaz Neymart. Állítólag a brazil válogatott csillagának nem igazán füllőtt még a foga a váltáshoz, lévén korábban is többször hangoztatta, hogy a 2014-es Világbajnokságig szeretne otthon maradni. Ám ez mégsem Neymar akarata szerint alakult…

Természetesen a világ egyik legjobb klubjához szerződni kis dolog, még a világ egyik legtehetségesebb játékosának sem. Ám Neymar nagyon hamar beépült a társakhoz, mintha csak azért született volna, hogy egy napon Lionel Messi hű szárnysegédje lehessen. A kezdetekről mesélt most a brazil:

„Féltem akkor, amikor Messit és a többi játékost láttam az első mérkőzésemen az FC Barcelonában. Egyszer csak ott voltam az öltözőben Messivel, Xavival, Andres Iniestaval, Gerard Piquevel, Dani Alvessel. Ezek az emberek voltak a példaképeim. Olyan volt az egész, mintha Playstationnel játszottam volna. A kezdet volt a legnehezebb. Dani Alves nagyon fontos volt számomra, amikor a Barcelonába jöttem. Segített, hogy megszokhassam a dolgokat. Nagyon hálás vagyok neki ezért, amit ő tett itt értem.” – szólt Neymar hálálkodása, a Juventushoz távozott csapattárs irányába.

Balogh József