Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Asprilla: “Cristiano rossz hatással van Jamesre!”

A volt kolumbiai játékos az ESPN-nek beszélt arról, hogy James átvette Cristiano Ronaldo rossz szokásait a Real Madridban, és ugyanazokat csinálja a válogatott mérkőzéseken. 

1479344107_124708_1479344255_noticia_normal

Forrás: AS.com

Asparilla szerint a James az Argentína elleni világbajnoki selejtezőn úgy viselkedett és gesztikulált, ahogy azt Cristiano Ronaldo szokta, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt ő szeretné.

“Mostanában azt látom Jamesen, akit nagyon szeretek és tisztelek, hogy a barátsága Cristiano Ronaldóval elrontja őt. Ugyanúgy gesztikulál a válogatottban, amikor nem neki adják a labdát, amit Cristiano is állandóan csinál, amikor a társai nem passzolnak neki. Ezt csinálta például az argentinok elleni meccsen, amikor Álavarez Balantával még a meccs elején. Nem tudom, hogy ezt azért csinálta-e mert nem kapta meg a labdát, vagy másért.”

Úgy gondolja, hogy ezt nem lehet megtenni a futballban, és azt is kijelentette, hogy ha a kilencvenes években játszott volna James, akkor a társai nem lettek volna túl elnézőek vele.

“James elsődleges dolga, hogy segítse a csapattársait, hiszen olyan fiatal játékosok vannak mellette akik felnéznek rá és tanulni akarnak tőle, és épp emiatt nem is mernek szólni neki. Viszont egy másik csapatban biztosan felpofoznák az ilyen viselkedésért. Legalábbis abban a csapatban, ahol én játszottam, nem tűrtük volna el az ilyesmit.”

Asparilla egyértelműen Cristiano Ronaldót hibáztatja emiatt, akinek viselkedést egyáltalán nem szívleli a pályán, és azt sem, hogy csapattársai elnézik ezt neki.

“Ez így nem jó. Az normális, ha veszekszel a bíróval és az ellenfél játékosaival, de hogy a saját csapattársaiddal? Nem szólhatsz a társadnak, hogy miért nem passzolta neked a labdát. Ez a legrondább dolog, amit tehetsz labdarúgóként. James pedig átvette ezt a viselkedést Cristiano Ronaldótól, aki ezt teszi a hét minden napján.”

Szigeti Andrea