Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 30.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Manchester United: angol sajtóhírek szerint a United belga válogatott játékosa Marouane Fellaini a török élvonalban szereplő Galatasaray játékosa lehet, ugyanis nagyon közel áll ehhez. A részletekről itt olvashatnak.

Játékossors: Pep Guardiola a Manchester City vezetőedzője egy interjúban elárulta, hogy fiatal támadója Kelechi Iheanacho minden bizonnyal a Leicester City együttesénél folytatja. Az interjú részleteit itt olvashatják.

Barcelona: Spanyolországi sajtóértesülések szerint az FC Barcelonánál egy megfelelő ajánlat esetén nem marasztalnák az egy évvel ezelőtt nagy reményekkel szerződtetett André Gomest. Részletekről itt olvashatnak.

Inter Milano: Az olasz Serie A-ban szereplő Inter kolumbiai válogatott játékosa Jeison Murillo iránt a spanyol Valencia érdeklődik. A denevérek 15 millióér szerezhetik meg a rutinos védőt. Részletek itt.

Játékossors: Sergio Ramos is úgy érezte, nem mehet el szó nélkül a Paris Saint-Germain együttesével egyre élénkebben összeboronált Neymar esetleges Barcelonai távozása mellett. A Real csapatkapitánya nem is finomkodott a kifejezésekkel. További részletekért KATT.

Barcelona: Az FC Barcelona belga válogatott védője Thomas Vermaelen visszatérhet a Premier League-be. Vermaelen korábban már szerepelt a PL-ben az Arsenal együttesében, ezúttal azonban a WBA és Crystal Palace együtteséhez igazolhat a belga bekk. Részletek itt.

Chelsea: Nyílt titok a Chelsea együttesénél, hogy Nemanja Matic szolgálataira már nem számít Antonio Conte mester Bakayoko érkezése után. A Sky Sports értesülése szerint a szerb válogatott középpályás a legnagyobb riválisnál folytatja. Részletek itt olvashatók.