Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BREAKING: hivatalos a Barcelona legújabb igazolása!

A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos oldalán jelentette be a hírt, miszerint végre sikerült megegyezniük mindenben a Borussia Dortmunddal Ousmane Dembele leigazolásáról. 

52827197

Forrás: fcbarcelona.com

Pont került egy nagyon hosszú ügy végére: Ousmane Dembele hivatalosan is a Barcelona játékosa! A francia szélső klubrekordnak számító 105 millió euró ellenében kerül a katalán csapathoz, de ehhez még különböző bónuszok jöhetnek a későbbiekben a teljesítmény és a trófeák alapján. A 20 éves játékos egy 5 éves szerződést ír alá, amelyben egy 400 millió eurós kivásárlási ár is szerepel. Dembele vasárnap érkezik Barcelonába, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, és hétfőn fogják bemutatni a közönségnek.

A transzfernek igen hosszú előélete van. Dembele korábban már nyilatkozta azt, hogy az az álma, hogy a Barcelonában futballozhasson, de már-már úgy tűnt ez az álom nem ezen a nyáron fog valóra válni. Aztán a Dortmund edzője szerint egyik nap Dembele egyszerűen nem jelent meg az edzésen, és nem tudják hol van, ám később kiderült, hogy titokban találkozott a Barca képviselőivel. Ezután a Dortmund megbüntette, és nem edzhetett együtt a többiekkel, így pedig nem is léphetett pályára. Ez így volt egészen máig, amikor sikerült a megegyezés a két klub között.

Dembele a Barca ötödik igazolása a nyáron, Marlon, Deulofeu, Semedo és Paulinho után.