Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékost szemelt ki a Newcastle! – sajtóhír

Hamarosan új tulajdonosa lehet a Newcastle együttesének. Ennek kapcsán folyamatosan újabb és újabb nevek röppennek fel lehetséges igazolásként. Most egy újabb futballistát hóztak szóba a csapattal.

Amennyiben valóban arab kézbe kerül a Newcastle, úgy egy újabb bajnokesélyes csapat születhet. Ennek kapcsán számos sztárt hírbe hoztak már a gárdával. Korábban lehetett olvasni Gareth Bale, Koulibaly vagy épp Vlahodímosz leigazolásáról, ám a legújabb sajtóhírek egy másik nevet is bedobtak a kalapba.

A hírek szerint a támadószekcióba szeretnék megszerezni a Lyon játékosát, Bertrand Traorét. A szélső 2017-ben szerződött Franciaországba a Chelsea csapatától, miután ott kevés szerep jutott neki. A Ligue 1-ben nagyon jól teljesít, ugyanis 125 mérkőzésen 50 gólban vállalt szerepet.

A Newcastle helyzetét segítheti, hogy a Lyon ezen a nyáron bajban lehet, ugyanis a francia bajnokságot befejezettnek nyilvánították és csak a 7. helyen végeztek. Ez azt eredményezi, hogy nem szerepelhetnek jövőre a nemzetközi porondon, így értékes játékosaik könnyen a távozás mellett dönthetnek.

Traoré ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 4 gólt szerzett és ötször szolgálta ki társait. Értékét a transfermarkt 10 millió euróra becsüli.