Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Manchester City játékosa! – sajtóhír

Tavaly nyáron jött vissza Angliába a manchesteri kékekhez, ám máris továbbállhat a spanyol hátvéd, Angelino.

Ismét visszatért a nyári átigazolási szezonban a Manchester Cityhez Angelino. A balhátvéd korábban a City U23-as csapatáig jutott, ahonnan a PSV-hez távozott. Jó teljesítménye miatt a City 12 millió euró fejében visszavásárolta az eindhoveni alakulattól, ám úgy néz ki, hogy egy év után ismét elhagyná Angliát.

Jelenleg az RB Leipzignél játszik kölcsönben, ahol 7 találkozón 1 gólt szerzett és 2 gólpasszt is kiosztott. Teljesítménye meggyőzte a Lipcseiek mesterét, Julian Nagelsmannt is, aki szeretné megtartani őt. A 23 esztendős futballista is hajlana a váltás felé, ugyanis úgy érzi, hogy kapcsolata Pep Guardiolával nem olyan jó, mint amilyen lehetne. Az Eurosportnak az alábbiakat mondta:

Úgy érzem nem a legfelhőtlenebb a kapcsolat köztünk. Számomra játékosként az a legfontosabb, hogy érezzem az edző bizalmát, magabiztosságot adjon nekem. Ez hiányzik, ezért lehet, hogy továbbállok.

Angelino jelenlegi piaci értéke a mértékadó transfermarkt szerint 17,5 millió euró. Szerződése 2023 nyaráig köti a Manchester Cityhez.