Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG az Inter gólgyárosát akarja szerződtetni – sajtóhír

Amellett, hogy Lionel Messi leigazolása már napi szinten téma a Paris Saint-Germain háza táján, a legfrissebb hírek szerint az Inter ászának szerződtetése is felmerült a hétvégén rangadót nyerő francia óriásklubnál

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Paris Saint-Germain alakulata nyitott lenne a nyári átigazolási időszakban megszerezni Romelu Lukaku játékjogát az Inter csapatától.

A 27 éves belga erőcsatár másfél évvel ezelőtt klubrekordot jelentő 80 millió euróért cserében szerződött a Manchester United együttesétől a milánói gárdához. Lukaku hamar megtalálta a helyét az olasz klubnál, és az első szezonjában 51 tétmeccsen 34 találatot szállított, és egyelőre a második évében sem tétlenkedik, hiszen a bajnokságban 20 meccsen 14-szer, minden sorozatot figyelembe véve pedig 27 találkozó leforgása alatt 20 alkalommal vette be az ellenfelek kapuit. Félelmetes formában van, és nélkülözhetetlen alapemberré vált, a forrás szerint az Inter mégis hajlandó lenne túladni rajta.

Lehetséges elengedésének prózai oka van, ugyanis a milánói egylet súlyos anyagi gondokkal küzd, a közelmúltban már a klub eladása is szóba került, miután a kínai állam egyelőre megtiltotta a kifelé irányuló tőkeáramlást a Steven Zhang vezette társaság számára, ezért a játékosok hónapok óta nem kaptak fizetést, és például korábbi átigazolási díjukat sem tudták törleszteni a Real Madrid felé Achraf Hakimi esetében.

Lukaku potenciális távozásával párhuzamban az Inter a nála olcsóbb fizetési igényekkel rendelkező Lautaro Martínez szerződését hosszabbítaná meg.