Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi trénere tért vissza a Copa Sudamericana győzteséhez – HIVATALOS

A Copa Sudamericana döntőjét megnyerő argentin Defensa y Justicia együttese a keddi napon kinevezte a São Paulóhoz távozó Hernán Crespo utódját a kispadjára…

 

A Defensa y Justicia keddi bejelentése értelmében ismét Sebastián Beccacece lett az argentin élvonalbeli egyesület vezetőedzője.

A még mindig csak 40 esztendős tréner korábban már két ízben is irányította a Florencio varelai egyesületet, második szerepvállalása alkalmával a csapat a 2018-2019-es argentin bajnoki idényben fennállása legjobb eredményét elérve a második helyezést érte el úgy, hogy az utolsó fordulóig volt matematikai esélye a bajnoki címre. Az Halcón ebben az idényben harcolta ki története során először a nemzetközi kupaszereplés jogát, amely menetelés végén januárban végül megnyerték a kontinens második számú nemzetközi tornáját, a Copa Sudamericanát.

A 23 éves kora óta edzősködéssel foglalkozó Beccacece a jól sikerült idényt követően az Independiente kedvéért hagyta el a csapatot, legutóbb pedig a Racing Club élén tűnt fel, ám mindkét avellanedai óriás kispadján csak egy-egy felejthető időszakot tudhatott magáénak.