Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszólalt a Juventus igazgatója CR jövőjéről

Miután az elmúlt napokban megszaporodtak a pletykák a Juventustól való távozásáról, és egyesek szerint egyre valószínűbb lehet a Real Madridhoz való visszatérése, Cristiano Ronaldo helyzetével kapcsolatban megszólalt a Juventus sportigazgatója…

A vasárnap a Cagliari ellen mesterhármast jegyző Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatos találgatásoknak igyekezett mielőbb elejét venni a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici, aki szerint nincs semmi kérdés:

“Jót nevetek ezeken a pletykákon. Sosem hittem volna, hogy Cristiano Ronaldóról szóló vitákat kell majd hallgatnom. Egy kisvárosban nőttem fel, a bárokban Roberto Baggióról vagy Sandro Mazzoláról beszéltek így. Sosem hittem volna, hogy Ronaldóról is vitáznak majd az emberek. Ő a Serie A góllövőlistájának vezetője, ötszörös aranylabdás. Kiváltság, hogy nálunk játszik. Kétség sem fér hozzá, ő képviseli a Juventus jövőjét!”

A torinóiak múlt heti BL-kiesését követően az olasz sajtó és a szakértők ízekre szedték Ronaldót, akinek lélektelen játéka és a sorfalban elkövetett végzetes hibája miatt legfőbb bűnbaknak lett kikiáltva, így állítólag a háttérben már megkezdődtek az egyeztetések arról, hogy nyáron egy évvel a szerződése lejárta előtt elhagyja az olasz rekordbajnokot.

Olvasd el, Cristiano Ronaldo miként üzent a kiesést követően, de még a tegnap esti mesterhármasa előtt.