Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “az összes hátralévő meccset meg akarjuk nyerni”

A pozitív koronavírus-tesztek miatt kiesett és a szabályszegések miatt eltiltott játékosai révén több sebből vérző Juventus csapatának vezetőedzője bizakodva tekint az olasz bajnokság (Serie A) folytatása elé…

 

Bár a Juventus háza táján rengeteg a hiányzó és finoman szólva sem túl ideálisak a körülmények, a közelmúltban ultimátumot kapó vezetőedző, Andrea Pirlo elszántan készül a bajnoki folytatásra:

“Egyetlen célunk van: meg akarjuk nyerni az összes hátralévő meccsünket. Úgy kezdünk bele a hajrába, hogy mind a 11 hátralévő meccsünket meg akarjuk nyerni, utána pedig megnézzük, hogy teljesítettek a riválisaink. A csapatban mindenki egy célért dolgozik.”

Mint ismeretes, azon felül, hogy a torinóiaknál két játékos koronavírus-tesztje pozitív lett, további hármat pedig a hatósági korlátozások megsértése miatt eltiltottak, még a lengyel válogatottnál ugyancsak több koronavírusos esetet diagnosztizáltak, és bár a Juve első számú kapusa, Wojciech Szczesny még egészséges, tartanak tőle, hogy ő is megfertőződhetett. Mindez azért lehet kellemetlen, mert Gianluigi Buffont a minap eltiltották, így nem kizárt, hogy a Torino elleni városi rangadón a mókamester Carlo Pinsogliónak kell majd védenie.

Az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában jelenleg a harmadik helyen álló Juventus csapata szombat este játszhat a Torino ellen.