Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Alkmaar középpályásával erősíthet az Atalanta! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint közel áll ahhoz, hogy megszerezze az AZ Alkmaar középpályását, Teun Koopmeinerst.

(Photo by Patrick Goosen/BSR Agency/Getty Images)

Teun Koopmeiners kiváló szezont futott az AZ Alkamaarral. A 23 esztendős futballista ebben a szezonban 40 találkozón kapott szerepet, amelyeken 17 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. Nem véletlen, hogy számos topcsapat felfigyelt rá, többek között a Liverpoolt is emlegették vele kapcsolatban, a “Vörösök” ugyanis Georginio Wijnaldum utódjaként szerették volna őt megszerezni, de az AS Roma és az Arsenal is komolyan érdeklődött iránta. Ám a Tuttosport legfrissebb értesülései szerint Koopmeiners sorsa már eldőlt. A beszámolók alapján az Alkmaar csapatkapitánya ugyanis az Atalanta csapatánál fogja folytatni a pályafutását, miután a két klub meg tudott egyezni egymással az átigazolási díjról, ami 20 millió euró körül lehet.

Koopmeiners 2017 nyara óta erősíti az Alkmaar felnőttcsapatát, amelynek színeiben eddig 150 meccsen kapott szerepet. Ezeken 43 találat és 17 előkészítés fűződik a nevéhez. Szerződése két évig köti még aktuális csapatához. Piaci értékét 16,5 millió euróra taksálja a transfermarkt.