Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma karmesterére hajt a Barcelona! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint Georginio Wijnaldum helyett már az AS Roma középpályását, Lorenzo Pellegrinit szeretné megszerezni.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, egyre nagyobb az esélye annak, hogy Georginio Wijnaldum mégsem Barcelonában folytatja pályafutását, mivel nem tudnak megegyezni a személyes feltételekről, így elképzelhető, hogy a holland középpályás új csapata a PSG lesz. A beszámolók alapján a katalán klub nem hajlandó magasabb fizetést kínálni Wijnaldumnak, így inkább új opció után néznek az átigazolási piacon. A Diario AS legfrissebb értesülései szerint a Barca meg is találta új kiszemeltjét, aki nem más, mint az AS Romában futballozó Lorenzo Pellegrini. A 24 esztendős futballista ugyan meghatározó szerepet töltött be a “Farkasoknál” Paulo Fonseca irányítása alatt, ám úgy hírlik, hogy a nemrég kinevezett José Mourinho nem számol az olasz játékossal, akit így hajlandó elengedni a fővárosi klub. A Roma a karmesteréért állítólag 25 millió euró körüli összeget szeretne kapni.

Pellegrini 2017 nyara óta tölt be meghatározó szerepet az AS Roma színeiben. A klub mezét minden sorozatot figyelembe véve 152 alkalommal ölthette magára, ezeken a találkozókon pedig 21 gólt és 34 gólpasszt jegyzett. Szerződése jövő nyárig köti a a csapathoz. Piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.