Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: végleg megvásárolnák a kölcsönjátékost – sajtóhír

A Zebrák vezetősége elégedett támadójával, így szeretne leülni tárgyalni annak csapatával, hogy végleg szerződtessék őt, de csökkenteni akarnak a vételárán, a Calcio Mercato értesülései szerint.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A Juventus élne vételi opciós jogával, amelyet az Atlético Madriddal kötöttek az elmúlt nyáron Álvaro Morata átigazolásával kapcsolatban, ugyanis egy évre vették őt kölcsön, amiért 10 millió eurót fizettek, de a szerződtetésére lehetősége van az olasz együttesnek méghozzá 45 millió euró ellenében. A Bianconeri azonban szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Matracosokkal és ebből az összegből egy kicsit lejjebb faragni.

A spanyol válogatott csatárért állítólag egyetlen kérő sincs, ugyanis a 45 millió eurós összeget sokallják érte, így az Atléticonak engednie kell a végleges vételárból, mert a hírek szerint nem tartanak rá igényt, pénzt akarnak csinálni belőle.

Morata az elmúlt idényben 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 20 gólt és 12 gólpasszt jegyzett, ennek következtében érthető, hogy a Juve szeretné őt végleg megtartani. Ami azt jelentené, hogy a 28 éves támadó másodjára is a Zebrák kötelékbe tartozna, ugyanis 2014 és 2016 között már volt a csapat játékosa.