Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: “Olyat tett, ami fáj nekünk…”

Ahogyan arról beszámoltunk, az AC Milan csapatától távozó Eb-győztes kapus a minap a Paris Saint-Germain csapatához távozott, ami értetető okokból fájdalmasan érintette a Rossonerit…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A profik közt az AC Milan csapatában debütáló Gianluigi Donnarumma nem hosszabbította meg lejáró szerződését eddigi állomáshelyével, és szabadon igazolhatóként a Paris Saint-Germain együtteséhez igazolt. A Rossoneri egykori legendás hátvédje, a teljes karrierjét a klubnál töltő, jelenleg sportigazgató, Paolo Maldini is kicsit csalódott volt:

“Ő egy srác közülünk, aki a gyerekszobádban született, és olyat tesz, ami fáj nekünk. Amit tett, az nyomot hagy bennem is, hogy elhagy minket. A múlt szép volt Gigióval, de most már csak a jövő érdekel minket. Sok lehetőség van bennünk, amit szép feladat lesz megvalósítani.”

A 22 esztendős kapus fiatal kora ellenére már a hatodik szezonját töltötte a Milan első számú kapusaként, eddigi karrierje során 251 tétmérkőzésen védhette a patinás milánói egylet kapuját.

A beszámolók szerint Donnarumma évi 10 millió eurós gázsi mellett írt alá új munkaadójához, amely a nyári átigazolási időszak korábbi szakaszában többek közt már Achraf Hakimi és Sergio Ramos leigazolását is tető alá hozta.