Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “újra bizonyítottuk, hogy mire vagyunk képesek az NB I-ben”

A Ferencváros 3-0-s győzelmet aratott a MOL Fehérvár ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) hétvégi fordulójának vasárnapi rangadóján…

 

A vártnál is simább győzelmet követően a Ferencváros osztrák vezetőedzője, Peter Stöger érthető módon elégedetten nyilatkozott:

“Elégedett vagyok a vasárnapi teljesítménnyel, egy nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk. Jól kezdünk, talán elmondható, hogy a Fehérvárnak az első 15 percben volt némi esélye, a második gólunk után viszont egyértelmű volt a párharc kimenetele. 3-0-s előnynél is voltak helyzeteink, amiatt lehet némi hiányérzetünk, hogy nem tudtuk megszerezni a negyedik vagy az ötödik gólt. A kisvárdai bajnoki után újra bebizonyítottuk, hogy mit is képviselünk az NB I-ben.

Mindenképpen a kemény edzésmunkának köszönhető ez a változás, hiszen a védekezés a támadósorral kezdődik, vasárnap a támadók is megfelelően reagáltak és jöttek vissza védekezni, ez jó alapot adott. Konkurenciaharc van a posztokon, ez pedig ilyen eredményt is eredményezhet, hiszen mindenki szeretne megdolgozni a helyéért a csapatban. Látszik, hogy a fiúk kemény munkát végeztek. A tizenegyeseket szerintem sokkal komolyabban kéne vennünk, nem olyan bonyolult dolog belőni egy büntetőt, lehet, hogy legközelebb odaállok én és megmutatom a fiúknak, hogyan kell ezt csinálni. Ezúttal Ryan Mmaee volt kijelölve, neki kellett volna lőnie a tizenegyest, ám ő úgy döntött, hogy átadja a lehetőséget Aissa Laidouninak. Én jobban örültem volna, ha inkább egy újabb gólt szerzünk.”

A Fradi három ponttal vezeti a bajnokságot a Puskás Akadémia előtt, a Fehérvár lemaradás a negyedik helyen nyolc pont az éllovastól.