Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Aubameyang megtorpedózta a kölcsönadását!

Meglepő fordulatról számolt be a Sun. A brit napilap szerint az Arsenal első csapatától száműzött Pierre-Emerick Aubameyang nem szeretne úgy távozni a klubtól, hogy az első lehetőséget kényszeredetten aláírassák vele. Állítólag inkább maradna Európában.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Már napok óta tartotta magát a pletyka, hogy még januárban kölcsönben, de elengedi az Arsenal a 32 éves Aubameyangot. A legvalószínűbb úti cél pedig az Al Hilal lett volna. A szaúdi klub azonban a hírek szerint hiába várja nagy szeretettel a gaboni sztárcsatárt, az nem hajlandó ilyen hirtelen hátat fordítani a topfutballnak.

Állítólag a Paris Saint-Germain szívesen dobna mentőövet Aubameyangnak, akiknek egy hete lenne meggyőzni az „Ágyúsokat” és a kegyvesztett támadót. Az Athletic közben arról ír, hogy a francia csapat számára csupán csak a játékos fizetése a zavaró. Auba ugyanis heti 350 ezer fontot keres Londonban, ekkora bér teljes egészében pedig nem áll a párizsiak rendelkezésére.

Könnyen elképzelhető, hogy a transzferpiac jövő hétfői zárásáig megegyeznek a klubok az afrikai légiós kölcsönadásáról, illetve fizetése fele-fele arányban történő állásáról.

A nem is oly’ rég még koronavírus-fertőzésen áteső Aubameyang szerződése 2023. nyaráig érvényes az Arsenallal.