Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Svájci középpályással erősítene a Juventus! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné megszerezni Denis Zakariát a Borussia Mönchengladbachtól.

(Photo by Bernd Thissen/picture alliance via Getty Images)

Úgy néz ki, hogy Dusan Vlahovic megszerzése után sem áll le a Juventus gárdája, és még a téli átigazolási időszak véghajrájában szeretnének erősíteni a keretükön. A hírek szerint erre a legújabb kiszemeltjük nem más, mint a Borussia Mönchengladbach középpályása, Denis Zakaria. A svájci futballista szerződése az idény végén lejár a Gladbachnál, és korábban közölte, hogy nem hajlandó meghosszabbítani a kontraktusát, így ez az utolsó esélye a német csapatnak, hogy némi ellenérték fejében el tudják passzolni őt. A beszámolók alapján a Gladbach 7-8 millió eurót szeretne kapni a 25 esztendős játékosért, amit a Juve hajlandó is lenne kifizetni 5+2 millió euró formájában. Ahhoz azonban, hogy a transzfer létrejöhessen az “Öreg Hölgynek” meg kell válnia valakitől ezen a poszton. Erre viszont van is esély, hiszen Rodrigo Bentancur és Arthur Melo távozása is könnyen elképzelhető.

Denis Zakaria 2017 óta erősíti a Mönchengladbachot. A klub színeiben azóta 146 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 8 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 27 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.

Juventus

Érkezők: Dusan Vlahovic (Fiorentina – 81,6 millió)

Távozók: –