Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: ez a mai menetrend + tabellák, TV-műsor

Izgalmas napnak nézünk ma is elébe a Bajnokok Ligája csoportfázisában. Erling Haaland először találkozik korábbi klubjával, vagyis a Borussia Dortmunddal. Eközben az új edzővel dolgozó, három magyar csillagra is építő RB Leipzig a Real Madridhoz látogat. Nézzük a mai programot!

Bajnokok Ligája csoportkör – 2. forduló
„A” csoport
Tegnap estéről kerül pótlásra a II. Erzsébet angol királynő halála miatt egy napot halasztott meccs Glasgow-ban. A Napoli fantasztikusan nyitotta a BL-őszt, megsemmisítő verést mért a Liverpoolra. A Rangers az elmúlt évtized hányattatásai után végre visszatért Európa élvonalába, kérdés, hogy mennyire kell komolyan venni a folytatásban a skótokat?

21:00 Glasgow Rangers – Napoli

A csoport állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

„E” csoport
Ha ma valaki nagyot akar szakítani sportfogadással, az alighanem a Chelsea – Salzburg meccset fogja árgus szemekkel követni. A londoniak először lesznek pályán Thomas Tuchel kirúgása, és Graham Potter kinevezése óta. Az osztrák kirakatklub játékosai roppant lelkesen utaztak a londoni túrára. A Milan egy roppant kiélezett olasz bajnoki küzdelemből ugrik fejest a hétközi csatákba. A Dinamo Zagreb nem éppen világverő, de az elmúlt héten edzőt buktatott.

18:45 AC Milan – Dinamo Zagreb (TV: Sport 2, élő)
21:00 Chelsea – Salzburg

A csoport állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

„F” csoport
Marco Rose kinevezésével látszólag azonnal erőre kapott a Lipcse. Hétvégén Orbán Willi és Szoboszlai Dominik vezérletével remek győzelmet aratott. Meglepődnénk, ha ők ketten és a magyar kapus, Gulácsi Péter közül bárki is kiesne a kezdőcsapatból ma estére. Igaz, veszélyes túrára érkeztek a németek. A címvédő Real Madrid fogadja őket, a magyar válogatott Szoboszlai lehet, hogy csak a cserék közé lesz nevezve, ha mestere a defenzív felfogás szerint állítja ki újdonsült tanítványait. Eközben a csoport Sahtar – Celtic derbije akár további reményeket kelthet a tavaszi folytatást illetően az ukránokban, míg a skótok akár a tabella utolsó helyén is ragadhatnak.

18:45 Sahtar Donyeck – Celtic
21:00 Real Madrid – RB Leipzig (TV: M4 Sport , élő)

A csoport állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

„G” csoport
Erling Haaland vitathatatlanul az idei nyár legjobban sikerült igazolásának tűnik. A norvég gólgyáros már a Cityben is több találatot jegyez, mint ahány meccsen pályára lép. Az elmúlt egyből tripláznia sikerült az új együttesében. A pocsék Dortmund a rangadó fokozat ellenére aligha lesz komoly ellenfele a Guardiola-legénységnek. A Sevilla ma végleg bejelentkezhet a második helyért, ha elhozza Dániából a három pontot.

21:00 FC Köbenhavn – Sevilla
21:00 Manchester City – Borussia Dortmund (TV: Sport 2, élő)

A csoport állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

„H” csoport
A sztárokkal teletűzdelt PSG számára ismét TV-s meccs jut, hiszen ki ne lenne kíváncsi Messi és társai aktuális produkciójára? Alapvetően gólgazdag meccs vár ma a párizsiakra, akik várhatóan nagy gólarányú győzelemmel „kedveskednek” mai vendéglátóiknak, az izraeli Maccabi Haifanak.
A Juve és a Benfica derbije igazán különleges, a két klub igazi rekordbajnok „hazai pályán”, ám Európában csak úgy halmozták az elvesztett döntőket az elmúlt hatvan év során.

21:00 Juventus – Benfica
21:00 Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain (TV: Sport 1, élő)

A csoport állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore