Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Szoboszlai Dominik bekerült a forduló válogatottjába

A német bajnokság (Bundesliga) legutóbbi fordulójában ismét eredményes volt az RB Leipzig magyar válogatott közképpályása…

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

A Kicker című német szaklap a szezonban másodszor választotta be a forduló álomcsapatába az RB Leipzig magyar válogatott középpályását, Szoboszlai Dominiket, aki csapata harmadik gólját szerezte a Wolfsburg elleni, 3-0-ra megnyert mérkőzés hajrájában.

A 22 éves középpályás a Bundesliga aktuális kiírásában 19 pályára lépés alatt négy gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott csapattársainak, míg minden sorozatot figyelembe véve 29 találkozón öt találat és 13 előkészítés fűződött eddig a nevéhez.

Az előző két mérkőzése sikertelen megvívását követően a lipcseiek legutóbbi győzelmükkel az ötödik helyen négy pontra megközelítették az éllovas Bayern Münchent.

A Leipzig két másik magyar légiósa közül Gulácsi Péter sérülés miatt továbbra is hiányzott, míg Willi Orbán végig a pályán töltötte a Wolfsburg elleni mérkőzést, azok után, hogy a közelmúltban egy őssejtdonor-műtéten esett át.