Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham védőjével erősít a Manchester United – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United ezúttal Sergio Reguilón játékjogát szemelte ki magának a rivális Tottenham Hotspur keretéből…

(Photo by Lionel Ng/Getty Images)

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano újabb átigazolási bombát dobott le a Deadline Dayt megelőző estén, hiszen a legfrissebb beszámolói szerint a Tottenham spanyol szélső védője, Sergio Reguilón a Manchester United színeiben folytatja a pályafutását, miután a Vörös Ördögök kölcsönszerződés keretein belül szerzik meg a játékjogát.

Romano értesülései szerint Erik Ten Hag kiszemeltje eredetileg a Chelsea védője, Marc Cucurella volt, azonban a londoni kékek nem voltak hajlandóak olyan szerződést kötni a Manchester United csapatával, amelyet a klub még januárban megszakíthat a játékos rossz szereplése esetén. A Tottenham azonban így is vevő volt a kölcsönszerződésre, így Sergio Reguilón játékjogát úgy is hajlandó volt átadni a manchesteri klub számára, ha azok a szezon közepén ki szeretnének hátrálni az üzletből.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a 26 éves spanyol védő már az orvosi vizsgálatokon vesz részt, és a leigazolása a holnapi nap folyamán kerülhet bejelentésre.