Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Balotellinek nincs jövője a Liverpoolnál”

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp elmondta Ballotelinek, hogy jobb, ha új klubot keres magának, mert a német nem számol vele a jövőben. 

2,w=985,c=0.bild

Forrás: Bild.de

Balotelli visszatért a Liverpoolhoz az AC Milántól egy nem éppen sikeresnek mondható kölcsön után. Az angol csapatnál viszont már így is túltelített a csatár pozíció és Ballotelinek Daniel Sturridge-dzsel, Christian Bentekével, Divock Origivel és Danny Ings-szel kell harcolnia a helyért. Klopp viszont egyértelműen kifejezte a véleményét a kialakult helyzetről.

“Beszéltem már vele erről. Nem abban a stádiumban van a karrierje, amikor harcolhatna négy vagy öt játékossal egy vagy két helyért…tehát  nyilvánvaló, hogy szükségünk van egy megoldásra. Biztosan van egy olyan klub, ami szívesen látja Mario Balotellit a csapatában. Ezt neki is világosan elmondtam.”

A Sampdoria már kifejezte érdeklődését a játékos iránt, és a klub elnöke, Massimo Ferrero szerint ők lennének a tökéletes klub balotelli számára, hogy felélessze a karrierjét, azok után, hogy csak három gólt lőtt 23 mérkőzésen a Milánnál.

Szigeti Andrea