Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: U21-es válogatott szélső érkezett orvosira

Továbbra is aktív a nyári átigazolási piacon az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan együttese. A milánóiak nagyon közel állnak, hogy bejelentsék hetedik nyári szerzeményüket is ugyanis a rivális szélsője érkezett orvosira.

19748633_10154595933321937_469526095967875217_n

Az AC Milan hivatalos közösségi oldalán posztolt egy képet miszerint nagyon közel került ahhoz, hogy hetedik nyári szerzeményét is bejelentse az olasz együttes. A piros-feketékhez ugyanis az Atalanta 23 éves szélsője Andrea Conti érkezett orvosira. Conti a júniusban véget ért U21-es lengyelországi Európa-bajnokságon elődöntőig menetelt az olasz válogatottal.

Andrea Conti 2013 óta szerepel az Atalanta együttesében és 47 mérkőzésen jutott szóhoz a bergamói gárdában és ezalatt 10 gólt szerzett. A Serie A előző szezonjában nyolc gólt szerzett 32 mérkőzésen, az Atalanta pedig az előkelő ötödik helyen végzett a tabellán amivel a következő szezonban az Európa-liga csoportkörében szerepelhetnek.

A milánói együttes komoly erősítéseket hajtott már végre a jelenleg is tartó átigazolási szezonban, már hat játékost igazoltak a piros-feketék. A milánói együttesben folytatja pályafutását ugyanis: Franck Kessie (Atalanta, kölcsönbe), André Silva (FC Porto, 38 millió), Mateo Musacchio (18 millió), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg, 18 millió), Hakan Calhanoglu (Leverkusen, 22 millió), Fabio Borini (Sunderland, kölcsönbe).   A milánói együttes összesen 104 millió eurót költött új igazolásokra.

További információk a milánóiak háza tájáról, hogy Juraj Kucka elhagyja a klubot és Törökországba készül valamint a Donnarumma sztori is újabb fejezetéhez ért.

Kép forrása: AC Milan hivatalos facebook oldala