Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2017 – Élő hírfolyam percről percre

Egész nap tartó szöveges élő közvetítésünket követve a Kedves Olvasók folyamatosan tájékozódhatnak a legérdekesebb átigazolásokról, legyen szó hivatalos tényekről, pletykákról, orvosi vizsgálatról, elbénázott dekázgatásról. Transfer Live-ra fel!

transferlive3

A KÉSŐ DÉLUTÁNI ÁTIGAZOLÁSI HÍRFOLYAM INNEN ELÉRHETŐ! NE MARADJ LE SEMMIRŐL, TARTS A FOCICLUBBAL!

16:08 – HIVATALOS! Jürgen Locadiaért cserébe 10 millió fontot kapott a PSV Eindhoven. Az átutalás feladója nem más, mint a Championship 4. helyén álló Wolverhampton.

16:05 – HIVATALOS! Divock Origi a Wolfsburghoz igazolt kölcsönbe, Jürgen Klopp egyelőre még nem igazán akart megválni tőle.

15:23 – Mozgolódás keleten is! Luis Neto kölcsönbe távozik a Fenerbahcehoz, a Zenit Szentpétervártól. Vételi opcióról nem tudunk.

15:20 – Tavaly a Bournemouth-ban szerepelt kölcsönben Jack Wilshere. Az Arsenal idén ugyanezt a kincset érő gesztust gyakorolhatná a Birmingham Cityvel. De vajon mit szól ehhez az érintett? És ez a pocsék Arsenal valóban ilyen erős lenne, hogy egy egészséges Wilshere nem jut szóhoz?

15:13 – A korábban a sajtó által a “Dél-koreai Messi-ként” elkönyvelt Seung-Woo Lee egészen idáig reménykedhetett benne, hogy egyszer még berobbanhat az FC Barcelonába. Azonban a tündérmese véget érni látszik: a katalánok eladták az ázsiai tehetséget a szépen erősítő Hellas Veronának. A 19 éves játékos négyéves kontraktust írt alá az olasz klubbal.

15:07 – HOPPÁ! Jean Michael Seri lehet hogy végül mégsem a Barcában köt ki. Adódik a kérdés, hogy akkor hová is mehet még a Nice támadója? Három betű: PSG!

15:05HIVATALOS! Ami már napok óta borítékolható volt: Renato Sánches elhagyja a Bayern Münchent! A portugál válogatott középpályás a Swansea-t fogja kölcsönben erősíteni a szezon hátralévő részében!

14:58 – A Bayer Leverkusen elképesztő klubrekordért szerződtette a görög Olympiakosz 19 esztendős középsővédőjét, Panagiotisz Recosz. A Gyógyszergyáriak 22 millió eurót fizettek a tehetséges bekkért, aki 2022-ig kötelezte el magát.

14:54 – A Daily Mail szerint ez Arséne Wenger utolsó próbálkozása a monacói Thomas Lemar megszerzéséért: 90 millió font. Kíváncsian várjuk a Monaco válaszát!

14:50HIVATALOS! A Juventus kölcsönadta U20 válogatott tehetségét, Mattia Vitalet. A 19 esztendős középpályás a Serie A abszolút újoncánál, a SPAL-nál bizonyíthatja talentumát és azt, hogy egyszer el jön az ő ideje is a Zebráknál.

14:46 – Guillem Balague szerint az FC Barcelona vezetői megmondták, hogy nem érdekli őket Ryad Mahrez, így nem is ő jelenti a Coutinho-alternatívát. Bár aligha lesz szükség bármiféle alternatívára.

14:41 – A Sky szerint a Manchester City megküldte a második ajánlatát az Arsenalnak, ám most csak pénzt adnának Alexis Sánchezért. Állítólag az első ajánlatban cserejátékosról és pénzről volt szó. 55 millió font plusz bónuszok!

14:39HIVATALOS! Két világklasszis szintű lepkevadász mellé szerződtette gyaníthatóan a kezdőcsapatba a Watford az Udinese portását, Orestis Karnezist. A görög portás egy szezonra, kölcsönbe érkezik a Serie A-ból.

14:34 – Az RMC szerint Kylian Mbappé 135+45 millió euróért igazolhat a Paris Saint-Germainbe. Bántóan nagy összegek ebben az olykor borzasztó világban…

14:16 – Eliaquim Mangalanak nem jött be a Manchester Citynél töltött két szezon. Az előző idényt is már a Valenciánál töltöte kölcsönben, a Crystal Palace most pedig meg vásárolta, nem kevesebb mint 20 millió fontért!

14:13 – A Chelsea ajánlatot tett már szerdán Rafinhaért! Ja hogy melyikért? A Bayern München baloldali védőjéért. Ma minden eldőlhet!

14:11 – Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio biztosra veszi, hogy a Torino kereken 20 millió eurót kicsenget az AC Milannak M’Baye Niang játékjogáért.

14:08HIVATALOS! Lucas Pérez egy év kölcsönbe érkezik a Goodison Parkba. egyezett meg erről egymással az Everton és az Arsenal!

13:56 – Így kell stílusosan bejelenteni egy új igazolást! Spurs-módra!

13:53 – José Mourinhonak eszébe jutott, hogy ott felejtett valamit a Stamford Bridge-en 2015-ben: a Sun szerint a Manchester United még ma ajánlatot tesz a Kéknek a brazil válogatott Willianért.

13:48 – Fernando Llorente (Swansea) két szezonra érvényes szerződést írt alá a Tottenhammel. Ez az erősítés aprópénz volt (12 millió font) a Spurs-nek, de a Hattyúknak ebből futja majd Bonyra.

13:47 – Este 19:00-ra nagy bejelentés ígéretét hozta a hírfolyam Spanyolországból! Állítólag ekkor jelenthetik be hivatalosan Philippe Coutinhot (Liverpool) Barcelonában!

13:36 – Mi szóltunk! Wilfried Bonyért a a Swansea kipenget 12 millió fontot a ManCitynek! Ezzel vajon meg tudják vásárolni a bennmaradásukat is a 2017-18-as szezon végén?

13:32HIVATALOS – A Tottenham az imént közölte, hogy sikerült megegyezni a Paris Saint-Germainnel Serge Aurier áráról! 23 millió fontról van szó! Végre nem egy kölcsönadás! Jéééé, ma először írtuk még csak le a párizsi klub nevét! Gyanús csend!

13:28 – A Vörösök is köszöntik az új fiút!

13:22Alex Song visszatérhet Angliába! Az Arsenal és a Barcelona korábbi védekező játékosa azonban már nem kell a Premier League-be. A szeptemberben 30. életévét betöltő kameruni a Rubin Kazanyt hagyhatja ott a Championshipben szereplő Birmingham City kedvéért. Ára 3-5 millió euró lehet maximum.

13:20 – A szerb válogatott valamint a Borussia Dortmund védelmének egykori oszlopa, vagyis Neven Subotic hamarosan aláírhat Dzsudzsák Balázs korábbi vesztőhelyére a török bajnokságba, mégpedig a Trabzonsporhoz. Sok szerencsét!

13:19 – Az FC Barcelona átigazolás-történelmének egyik legnagyobb talánya, aki nem más mint Douglas, a legújabb infók szerint a Benfica végleg megszerezheti őt.

13:10 – Állítólag Sergio Agüero (Manchester City) nem tartozik manapság Pep Guardiola menedzser kedvencei közé. Talán ennek tudható be, hogy az Arsenal máris jelentkezett az argentin sztárért. Meglepetés készülőben!

NEM TUDOD, HOGY HOVA, MILYEN HATÁRIDŐVEL LEHET IGAZOLNI? NEM MINDEN LIGÁBAN MA ÉJJEL ZÁRUL  AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK! OLVASD EL CIKKÜNKET A ZÁRÁSI IDŐPONTOKRÓL!

12:49 – Hiába erőlködött a Chelsea, állítólag a Leicesternél megsértődtek valamiért, és nekik biztos nem adják el Ryad Mahrezt.

12:47 – Emlékszik még valaki Bojan Krkicre? Az egykori Barca-reménység már jó ideje a kutyaütő Stoke-ban labdázgat, ami nagyon szerény a vélt (vagy valós?) kvalitásaihoz képest. A 27 éves támadó a hírek szerint most visszatérhet hazájába, mégpedig az Alavés csapatához.

12:42 – A jobb sorsra érdemes Wilfried Bony szinte biztosan távozik (jó eséllyel csak kölcsönbe már megint) a Manchester Citytől. Előrejelzések szerint visszatér a Swansea-hoz, vagy egészen Olaszországig menekül a Hellas Veronahoz.

12:38 – Ott egy vitrinre való adag behűtött Red Bull! Vajon egy ilyen zsíros szerződés mellé korlátlan fogyasztás is jár Kamplnek a tulajdonos becses italából? 😀

kampl001

12:31 – HIVATALOS! Visszatér a Red Bull családba Kevin Kampl! A Leipzig 20 millió eurót fizetett a Bayer Leverkusen 26 éves szlovén válogatott középpályásáért, aki négy szezonra kötelezte el magát Gulácsi Péter csapatához.

12:29 – Az Arsenaltól elvágyódó Lucas Pérezre nem csak volt klubja a Depor, hanem az Everton és a manapság a nagyobb klubok csalódott játékosinak focistatemetőjévé vált Newcastle United is igényt tartana.

12:22 – Bár nem volt valószínű Ross Barkley (Everton) átigazolása, most a Daily Mirror mégis azt írja, hogy az angol válogatott játékos Londonba fog költözni a szünet után. A pontos úticél a kérdéses: Emirates vagy Stamford Bridge?

12:00 – Még mielőtt valaki azt gondolta volna, hogy a Chelsea ingyen szeretné Drinkwatert: 30 millió font mindenféle extrákkal együtt. Mármint hogy ez az ajánlat, amin még van pár órája rágódni a “Rókáknak”.

11:29HIVATALOS! Alex Oxlade-Chamberlain 35 millió fontért elhagyja az Arsenalt, és a Liverpoolban folytatja pályafutását minimum öt évig. Az összeg egyéb opciók teljesülése esetén 40 millió fontra is emelkedhet. CIKKÜNK!

11:26 – A nap álmodozója büszke(?) címét már most kioszthatjuk Mahreznek? Állítólag a leicesteri középpályás azt reméli, hogy ha Coutinhot nem engedi a ‘Pool a Barcelonába, akkor a katalánok majd megelégszenek vele is. Vajon ennyi minden beleférhet még a mai napba? Igaz, a spanyol transzferablak nem ma, hanem holnap éjfélkor zárul csak.

11:24 – Egy kis hazi ebéd előtt: az egykoron szépreményű Polonkai Attila több veterán társához hasonlóan az NB2-be megy levezetni. Fiatalodik a Puskás Akadémia!

11:21 – Úgy tűnik, hogy a Spurs nem csak jó vásárló, de eladó is szeretne lenni: Vincent Janssen 25 millió euróért kerülhet a West Bromhoz. A holland játékos aligha az egyetlen érkezője lesz a szépen erősítő birminghamieknek.

11:17Inaki Williams akár 50 millió eurót is megérhet a Borussia Dortmundnak, alighanem azonban hiába dörzsölik a tenyerüket az Athletic Bilbaonál. A dortmundiak mindig megfontoltan költenek, óriási meglepetés lenne egy utolsó pillanatos gigaköltekezés…

11:07 – Nemcsak menni, maradni is lehet! A Stoke City csapatkapitánya, a korábbi Manchester United-nevelés Ryan Shawcross már 2008 óta erősíti a klubot, és a ma aláírt új megállapodás szerint erre minimum még további négy évig lesz lehetősége.

11:02 – Úgy tűnik, hogy máris nagy a rajongás és a klubszeretet. A nap igazolása eddig kétségkívül Oxlade-Chamberlain Liverpoolba szerződése!

ox002

11:01 – Fiatal tehetségét adta le Hollandiába a Manchester United! Részletek ITT, de vajon kinek kell a hely a keretben, talán NEKI?

10:59 – Engedéllyel elhagyta az algériai válogatottat Ryad Mahrez? Vajon hová készülhet? Olvass utána ITT!

10:55 – Nagytakarítás az Emirates-ben? Shkodran Mustafi szinte biztosan aláír a West Bromhoz, míg Lucas Pérez hazatér Spanyolországba. Bár kérdéses, hogy az “Ágyúsok” mit remélhetnek az anyagiakban éppen nem dúskáló Deportivo la Coruna csapatától, akik szívesen látnák régi védőjüket.

10:51 – Alighanem van egy rossz hírünk az Arsenal szurkolóinak:

ox001

Ezzel hivatalosnak tekinthetjük, a Liverpool szerelésben fotózásra készülő Alex Oxlade-Chamberlain elhagyja az Arsenalt, és az Anfieldre költözik.

10:49Michy Batshuayi értékét 25 millió euróra saccolják a Transfermarkton. Ezt az összeget pedig aligha tudja kiköhögtetni a Chelsea az Evertonnal. Csak nem kölcsönszerződés lesz a vége?

10:42 – Spanyol médiaközlés szerint Pierre-Emerick Aubameyang képviselői felajánlották a Real Madridnak, hogy ezentúl a Bajnokok Ligája címvédőjének szurkolói élvezhessék a képen szereplő úriember szaltóit. Ha már az FC Barcelona nem akarta igazán a dortmundi zsenit…

szaltóaubameyang001

10:39 – A kölcsönadások napja lesz a mai? A Skysports szerint az Everton kölcsönadja az eddig csak szenvedő West Hamnek a mellőzött belgát, Kevin Mirallas-t. Vele megindulhatnak felfelé a Kalapácsosok?

10:37 – Állítólag a Manchester City illetékesei egészen Chiléig üldözik az Arsenal sztárját, Alexis Sánchezt. Úgy tudjuk, hogy a chileiek nem igazán örülnek neki, hogy az angolok megzavarják a Paraguay elleni felkészülést, de még nekik is sok mindent megérne, hogy Sánchez újra jó formában legyen, ami jelenlegi klubjánál nem igazán megy neki.

10:32 – Napi érdekes: Tudjuk, hogy Angliában bármire lehet fogadni. Nincs ez másként az átigazolásokkal sem. A SkyBET-nél az alábbi sztárok átigazolásait tartják a legvalószínűbbnek: Philippe Coutinho (Liverpoolból a Barcelonába, odds: 4/5), Virgil van Dijk (Southamptonból a Liverpoolba, 10/11), Alexis Sánchez (Arsenalból a Manchester Citybe, 3/1), Danny Drinkwater (Leicesterből a Chelsea-be, 8/11), Ángel Di María (PSG-ből a Barcelonába, 7/5), Julian Draxler (PSG-ből az Arsenalba, 2/1)

10:14 – Szép jó napot kívánunk!!! Reggel már megírtuk, hogy a Bayern München lepasszolta Renato Sanchest Angliába (egyelőre vitatott a hivatalosság állapota), illetve a Manchester United ajánlatot tett Gareth Bale-ért. A Lazio közlése szerint az egykori MU-kedvenc Nani már az orvosin tartózkodik Rómában.