Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca – Atlético: „Messi a legjobb, aki ellen valaha játszottam”

Az ellenfelek ritkán szokták dicsérni egymást a futball világában, főleg igaz ez akkor, ha a bókolásnak nincs is semmilyen különlegesebb apropója. Azonban vannak olyan játékosok, akiknek nagyságát még a legnagyobb riválisok sem tagadják, sőt…

messiVSgirona001

Ugyan előtte még egy hétközi forduló vár ránk a spanyol bajnokságban, de már közeledik a vasárnap, amikor összecsap a bajnokságot vezető és veretlen FC Barcelona, illetve az Atlético Madrid együttese. A két gárda között hét pont a különbség a tabellán, és egy esetleges vendégsiker jóval nyíltabbá tenné a versenyfutást a bajnoki elsőségért.

A mérkőzéssel kapcsolatban beszéltették a legtöbbet tegnap este a Cadena Ser rádiócsatorna műsorában az Atlético védelmének vezérét, Diego Godínt. A 32 éves uruguayi játékos meglepő őszinteséggel beszélt az ellenfél legveszélyesebb eleméről, Lionel Messiről, mindamellett, hogy belement némi helyzetelemzésbe is:

„Hogy még mindig megnyerhetjük-e a La Ligát? Természetesen igen. Az igazság persze az, hogy azt nehéz elképzelni, hogy a Barca elveszítsen négy vagy öt meccset is. Lionel Messi a legjobb játékos, aki ellen valaha játszottam. Azt csinál, amit csak és amikor csak akar.”

– fogalmazott egyszerűen, de nagyon is lényegre törően az madridi védő.

Mellesleg már nem csak azt tudjuk, hogy az Atlético ellen mikor játszik a Barca, hanem azt is, hogy a Real ellen mikor lesz esedékes a következő El Clásico.

Balogh József