Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Valverde órái meg vannak számlálva a Barcelona kispadján

A katalán klub elnöke Josep Maria Bartomeu a vasárnap elvesztett kupadöntő után még kiállt a vezetőedző Ernesto Valverde mellett. Kedden azonban még is meneszthetik az 55 esztendős szakembert, akinek állítólag az utódja is megvan.

A katalán ügyekben jól értesült RAC1, azon belül pedig Gerard Romero arról ír, hogy az FC Barcelona ma délután meneszti vezetőedzőjét, avagy mégis Ernesto Valverde állásába kerül a BL-kudarc, melyet egy vesztes kupadöntő követett.

Mindeközben a sokra tartott publicista Gianluca Di Marzio megerősítette a hírt, sőt további információkkal látta el a sportvilág követőit. Azt írja, hogy a belga válogatottat 2016 óta irányító Roberto Martínez és az FC Barcelona mindenben megegyezett, sőt a katalánok már a belga szövetséggel is tárgyaltak, és kivásárolják a szövetségi kapitányt élő szerződéséből.

Bartomeu az FC Barcelona edzője a kupadöntő után – “A döntőben elszenvedett vereségért nem Valverdet kell hibáztatni, ráadásul a következő szezonra is élő szerződése van. Mi birtokoltuk a labdát, sokat lőttünk, de a Valencia CF csapata több gólt szerzett.”