Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: nem bírt egymással a Torino és a Napoli – videóval

Egyre jobban marad le az élmezőnytől a Napoli, aki most egy gól nélküli döntetlennel vesztett pontokat a Torino otthonában. 

Forrás: SSC Napoli Twitter

Kiegyenlített első félidőt játszott a Torino a Napolival, és mindkét csapat a támadójátékra rendezkedett be. Az első nagy helyzet a 28. percben érkezett vendég oldalról, amikor Dries Mertens  lőtt kapura közepes távolságból, de a labda végül messze a kapu bal oldala mellé ment. A hosszabbításban viszont a hazaiak álltak közel a gólhoz, miután egy kipattanót lőtt el Cristian Ansaldi a bal alsó sarok irányába, de Alex Meret szép mozdulattal védeni tudott.

A második játékrészt egy torinói helyzettel kezdődött, amikor a 49. percben Tomas Rincon  fejelt és a védők között a kapura, de Meret reflexmozdulattal ismét védeni tudott. Az 52. percben Andrea Belotti révén be is találtak a kapuba, de a gólt végül les miatt érvénytelenítették. A 69. percben a Napoi próbálkozhatott, de Fernando Llorente fejese egy hajszállal a léc fölé ment. A hazaiak élesebben játszottak a második félidőben, és a 74. percben ismét helyzetbe kerültek, és Ansaldi lövését már csak blokkolni tudták a védők. Ezt követően azonban már egyik csapat sem tudott maradandót alkotni, és az eredmény sem változott már a lefújásig.

Torino – Napoli: 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Sárga lap: Lukic (35.) ill. Lozano (37.), Luperto (45+1.)
Kiállítás: – ill. –

A forduló eddigi eredményei és a további mérkőzések:

SPAL 1-0 Parma
Verona 2-0 Sampdoria
Genoa 1-2 AC Milan
Fiorentina 1-0 Udinese
AS Roma 1-1 Cagliari
Atalanta 3-1 Lecce
Torino 0-0 Napoli
20:45 Inter – Juventus (Tv: Digisport 1)

A tabella jelenlegi állása: