Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2020: a nyári átigazolási időszak utolsó órái élőben!

Rendhagyó módon csak október elején, egészen pontosan ma zárul a nemzetközi átigazolási szezon. A játékosok legkésőbb éjfélig igazolhatnak egyik klubtól a másikhoz, akár sokmillió eurós vételár fejében. Olvasóink a szokásoknak megfelelően az egész napos élő cikkünkben követhetik a legfrissebb fejleményeket a transzferpiacon. Folyamatos aktualizálásért nyomj F5-öt (Vagy kattints az alábbi képre!

21:34 HIVATALOS – Végre egy magyar hír: Németh Krisztián (szabadúszó) mégis folytatja pályafutását az MLS-ben! A 31 éves válogatott támadónk a hányattatott sorsú Columbus Crew-ban növelheti tengerentúli góljainak számát.

 

21:28 HIVATALOS – A Juventus kölcsön adta az Olympique Lyonnak Mattia De Scigliot. RÉSZLETEK ITT!

21:22 HIVATALOS – Költekezik is a Hertha! A berliniek nemrég jelentették be Omar Alderete szerződtetését. A paraguayi védő alig egy évet töltött a Baselnél, akik nyolcszoros haszonnal adtak túl a 23 éves labdarúgón.

20:07 HIVATALOS – José Callejon szinte hihetetlen módon, de már veteránnak számít! Tapasztalatára ezentúl egy újabb olasz klub tart igényt.

20:04 HIVATALOSFederico Chiesa beteljesítette a sorsát, és elszerződött a…. RÉSZLETEK ITT!

20:01 HIVATALOS – Nem túl rózsás a Schalke 04 helyzete (semmilyen téren), ám legalább igazoltak egy új játékost az utolsó pillanatban: Kilian Ludewig kölcsönbe érkezett a Leipzigtól.

19:35 HIVATALOSGennaro Gattuso bevetette minden báját, és Nápolyba csábította korábbi milánói játékosát!

19:22 HIVATALOS Sikerült ma valami a Manchester Unitednek is: a már régóta körülrajongott Alex Telles érkezett négy évre, 15 millió euróért.

19:15 Még mindig nem áll a Spurs! 18 millió fontért igazolnák le a Swansea középsővédőjét, Joe Rodont.

18:51 Mattéo Guendouzi tényleg elhagyta az Arsenal-t! A francia középpályás a német bajnokságban tölti a mostani szezont. RÉSZLETEK ITT!

18:46 Arsenal rajongók figyelem: Thomas Partey (Atlético Madrid) már orvosin a szerződése aláírása előtt!

18:41 HIVATALOS – A nap legnagyobb igazolása! Na jó, nem. De a Fiorentina rajongói örülhetnek egy ígéretes védő megszerzésének! 

18:34 HIVATALOS – Meglepetés a Wolves-tól! A “Farkasok” kivételesen nem megvettek, hanem elpasszoltak (kölcsönbe adtak) egy portugál játékost. Rúben Vinagre a 2020/21-es idényt a görög rekordbajnok Olympiakosznál tölti.

18:14 A Kicker szerint mégsem hagyja el az Arsenalt, a Bundesligaba visszavágyó Sead Kolasinac. A bosnyák védőt ugyanis technikai okokból nem engedheti meg magának az érdeklődő Bayer Leverkusen sem végleges megvételre, sem kölcsönadásra.

18:08 HIVATALOS – Óriási üzletet kötött a Sevilla! Az andalúz együttes szerény 4 millió euróért vette meg a Hertha védőjét, Karim Rekiket. A holland válogatott játékos 2025-ig kötelezte el magát, ám a Sevilla alighanem pár éven belül bőséges haszonnal továbbadhatja.

17:59 HIVATALOS – A korábbi Celtic kedvenc, Gary Hooper tovább folytatja egzotikus utazását: az A-League-es Wellington után most az indiai Kerala Blasters-nél fog próbálkozni.

17:47 HIVATALOS – Ezt nem láttuk jönni: Justin Kluivert kölcsönbe érkezett az AS Romatól a magyarok új Bundesliga kedvencéhez, a RB Leipzighoz.

17:06 Ousmane Dembélé ma már nem is edzett együtt a társakkal a Barcánál. Állítólag a Manchester United a teljes fizetését állná, illetve néhány millió eurót is küldenének érte a Camp Nou-ba, mintegy fedezve a kölcsönvételt.

17:00 A TalkSPORT információja szerint a Manchester United még ma leigazolja a “tavasszal” kiesett Watford szenegáli légiósát, Ismaila Sarrt. A 22 éves szélső 20-30 millió euróért cserébe válthat klubot.

16:54 HIVATALOS – A Manchester City ismét Hollandiába adta kölcsönbe a szerb Luka Ilic-et. A 21 éves középpályás a Twente együttesében fog próbálkozni a berobbanással.

16:49 HIVATALOS – Hoppá, a Bayern beindult: Douglas Costa hazatért a Juventus-tól!

16:33 HIVATALOS – A Bayern München bejelentette, hogy Eric Maxim Choupo-Moting csatlakozik a BL-döntős ellenféltől, a PSG-től.

16:00 Az utolsó utáni Arsenal ajánlat Thomas Partey-ért!

15:57 Korábban főleg a Bayer Leverkusennel hozták hírbe Julian Draxlert, de a jelek szerint maradnia kell a PSG-ben. A világbajnok középpályáshoz állítólag honfitársa, Thomas Tuchel vezetőedző ragaszkodik leginkább.

15:31 HIVATALOS – Kevin Mirallas ismét belefog a légióséletbe. A már 33 éves belga szélső karrierje nagy részét az Evertonban töltötte, de legutóbb a belga Royal Antwerp igazoltja volt. A török Gaziantep most ingyen szerezte meg, és íratott vele alá egy vére érvényes kontraktust.

15:27 Német focistát igazolna a Fulham. A 24 éves Timo Baumgartl a Stuttgart neveltje, de tavaly nyár óta a PSV Eindhovent erősíti. A holland klub kölcsönbe adná védőjét, aki már orvosi alkalmassági vizsgálatát teljesíti Londonban.

15:21 Gianluca DiMarzio szerint már nem kell sok, és megegyezés várható a Watford és az Udinese között, Gerard Deulofeu ügyében. Az egykori Barca-tehetség nem akar maradni a másodosztályba kiesett londoniaknál, és inkább utóbbi klubot segítené a Serie A-ban maradáshoz.

15:15 HIVATALOS – Sebastian Rudy újra a Hoffenheimben! A vergődő Schalke ismét kölcsönadta szeretett klubjának, a Hoffenheimnek a német védekező középpályást. A 30 éves játékost 2022-ig köti szerződés a gelsenkircheniekhez.

14:49 HIVATALOS – Végleg elhagyta a Real Madrid kötelékét Luca Zidane. A 22 éves francia portás azonban maradt Madridban, és a Rayo Vallecanohoz írt alá két évre. A “Királyiak” ingyen engedték szélnek Zidane mester második fiát.

14:33 Az Arsenal még rohamozna Thomas Partey kegyeiért. A londoniaktól viszont az Atlético Madrid minimum 45 millió eurós vételárat követel.

14:26 Csak a nyáron csatlakozott a Chelsea keretéhez, de máris a kölcsönadás küszöbén van Malang Sarr. A 21 éves francia utánpótlás válogatott védőt a Porto és a Saint-Étienne szeretné kölcsönvenni.

14:19 Az angol válogatott John Stones 26 évesen már parkolópályán van a Manchester Citynél, de a Spurs szívesen mentené a menthetőt. Természetesen kölcsönbe.

14:12 Újabb remek átigazolás van készülőben a Manchester Unitednél: az Atalanta elefántcsontparti tehetségét, Amad Traorét vennék meg legkésőbb januárban, körülbelül 30 millió euróért. Az Abidjanban született szélső 18 éves.

14:01 Meglepő és nem is: több klub is sorba állna Rüdiger utolsónapos kegyeiért! RÉSZLETEKÉRT KATT!

13:33 A Telegraph szerint még a délutáni órákban bejelentik a Manchester United két új igazolását: Alex Telles-t (FC Porto) és Edinson Cavanit (szabadúszó). Állítólag már nagyon sokan fészkelődnek az Old Trafford folyosóin.

13:30 EDZŐSORSKovács Zoltán, a MOL Fehérvár sportigazgatója így nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy “majdnem” a legendás Gheorge Hagi lett a Vidi vezetőedzője:

“Ha egy egykori világsztár labdarúgó velünk reklámozza magát vagy a román sajtó reklámozza őt, szerintem megtiszteltetés az adott klubnak…”

13:25 HIVATALOS – Egy ballaszttól megszabadult a Tottenham Hotspur. Mondjuk a részleteket!

12:43 HIVATALOS Tegnap még a Barcával remiztek, ma pedig már üzletet kötnek: 12 millió euróért vásárolta meg Oussama Idrissi játékjogát a Sevilla. A marokkói válogatott támadó az AZ-tól szerződik az El címvédőjéhez.

12:34 Korábban inkább a januári gyorssegélyezés alkalmával volt jellemző, hogy rengeteg a kölcsönvett játékos. Most úgy tűnik, hogy imsét nagy a divatja ennek az olcsó húzásnak: Ruben Loftus-Cheek Londonon belül válthat egy időre: Chelsea -> Fulham.

12:01 HIVATALOSEgyelőre csak kölcsönbe, de jövő nyártól végleg az Internazionale játékosa lesz Matteo Darmian. A korábban a Milanban nevelkedett és a Manchester Unitedben is megfordult védő a Parmatól érkezik a kék-feketékhez.

11:57 Theo Walcott hazatér! A korábbi angol válogatott szélső még ma elhagyja az Evertont és a 2020/21-es szezon további részében a Southampton érdekelit szolgálja.

11:34 HIVATALOS – Kölcsönember a PSG-ben! Danilo Perreira az FC Portotól érkezett a francia fővárosba, egyelőre csak erre az idényre.

11:28 Gyorsan reagálna a Liverpool a tegnapi hetesre! Máris új kapust igazolnának Alisson cseréjének!

11:16 A transzferguru Fabrizio Romano szerint a PL-újonc Leeds is tovább izmosodhat még ma! RÉSZLETEK ITT!

11:12 HIVATALOS – Elképesztő összegért, 8 millió euróért szerződtette az FC Parma a CS U Craiova válogatott szélsőjét, Valentin Mihailat. Ezzel a 22 éves szélső a hatodik román labdarúgó, akiért idén “nyáron” legalább egy millió eurót fizettek. A legdrágább Vlad Chiriches volt. Napoli -> Sassuolo, 9 millió.

10:59 HIVATALOS – Svéd középpályás tehetséget igazolt az AC Milan. a 2004-es Wilgot Marshage akkor született, amikor az új klub a világ egyik legerősebbjének számított, és éppen az eddigi utolsó előtti bajnoki címét ünnepelhette.

10:47 Bár Mourinho továbbra sem engedné el, a Spurs vezetősége önmagát meghazudtolva mégis fontolgatja Dele Alli kölcsönadását. A Sky Sports szerint hatmillió euró értékű kölcsönajánlatot várnak el a Paris Saint-Germaintől!

10:41 Napi tragikomédia: az Arsenal a COVID-19 okozta nagy spórolás jegyében kirúgta Jerry Quyt! Hogy kit? Azt a férfit, aki az elmúlt huszonhat évben minden meccsen Gunnersaurus bőrébe bújva hangolta a közönséget előbb a Highbury, majd az Emirates gyepén. Reméljük a sors kárpótolja!
(A szomorú találatért köszönet az Outelágazás Facebook oldalának!)

10:35 Francia középpályást igazolt a Southampton. Ibrahima Diallo megszerzéséről ITT írtunk!

10:30 Könnyen lehet, hogy Todibo mégsem a Fulhamé lesz. Állítólag a Barca a francia védőt, és Rafinhat is a Portonak kölcsönözné ki.

TRANSZFER-TÉNYEK: a német profi klubok is ma este fejezik be a transzferidőszakot, hogy aztán január 2-tól aztán új “áldozatokra” leshessenek.

10:24 HIVATALOS – Az Everton 20 millió fontért leigazolta Ben Godfreyt. Az U21-es válogatott védő a Norwich-tól érkezett a Goodison parkba és írt alá 2025-ig érvényes szerződést.

10:06 Davy Klaassen várhatóan 11 millió euróért cserébe visszatér egykori nevelőklubjába az Ajaxba. Az amszterdamiak a Werder Brementől vásárolják meg a 27 éves holland középpályást.

09:57 Tovább gyűjti a kiegészítőembereket a Bayern München: a kameruni válogatott csapatkapitánya, Eric Maxim Choupo-Moting legutóbb a PSG játékosa volt, most ingyen igazolható szabadügynök. A 31 éves csatár fontos csere lehet.

09:33 EDZŐSORS – A legújabb infók szerint hamarosan véget érhet a “házasság” Thomas Tuchel és a PSG között… RÉSZLETEK ITT!

09:27 A Juventus megküldte ajánlatát a Chelsea-nek, Emerson Palmieri kölcsönvételéről. A brazil balhátvéddel szintén nem számol a jövőben Frank Lampard.

TRANSZFER-TÉNYEK: A Ligue 1 együttesei még ma utoljára igazolhatnak új átigazolást, aztán pedig januárig változatlan marad minden.

09:07 Az Eb-győztes Joao Máriot csábítaná haza a Sporting. A 27 éves középpályás azonban nem nagyon akarja elhagyni az Intert, ahol azonban egyáltalán nem számít szolgálataira Antonio Conte vezetőedző.

TRANSZFER-TÉNYEK Az angol profi klubok ma éjfélig igazolhatnak új játékost, ám még egészen október 16-ig regisztrálhatnak új igazolást országon belülről, ha szabadúszóról vagy kölcsönvételről van szó.

08:52 Állítólag Douglas Costa is visszatérőfélben van a Bayernhez. A jelek szerint a müncheniek a hajrában a kispadot kívánják erősíteni! RÉSZLETEK ITT!

08:47Celtic az AC Milan perememberét, Diego Laxalt szeretné leigazolni… RÉSZLETEK ITT!

08:43 Ismét csak Barcelona: Jean-Clair Todibo szinte biztosan a Fulhamben tölti az idény hátralévő részét. A francia védő nem találta meg számításait a katalánoknál, ám a londoniak a bizalmuk jeleként 20 millió eurót is fizetnének érte.

08:37  A Sky Italia írja, hogy Memphis Depay már rábólintott minden részletre, így az FC Barcelonanak már csak a Lyont kell meggyőznie a transzferről. A holland sztár még ma aláírhat a Camp Nou-ba.

TRANSZFER-TÉNYEK: Sajnálatos módon idén nyáron a magyar focistákért sem kapkodtak a világjárvány miatt. A legdrágábban klubot váltó játékosunk Varga Kevin lett. A Debrecent elhagyó szélsőért a török Kasimpasa fizetett 850 ezer eurót. Érdekesség, hogy ugyanehhez a klubhoz érkezett kölcsönbe a bosnyák Armin Hodzic (MOL Fehérvár) is.

08:25 A Corriere dello Sport szerint még ma bejelenti a Juventus Federico Chiesa szerződtetését. A lassan 23 esztendős olasz válogatott támadó a Fiorentina csapatától érkezhet 30-40 millió euró közötti összegért.

08:20 Mikel Arteta saját maga ismerte el az angol sajtónak, hogy az Arsenal még ma üzleteket fog kötni mind az érkezők, mind a távozók frontján. (Sky Sports)

TRANSZFER-TÉNYEK: A “nyár” eddigi legdrágább átigazoltja nem más,, mint Kai Havertz. A német tehetség a Bayer Leverkusent hagyta el a Chelsea kedvéért. A “Gyógyszergyáriak” ennek köszönhetően kerek 80 millió euróval gazdagodtak.

07:37 Thomas Lemar-t kölcsönadná az Atlético Madrid. Csakhogy egyelőre egyetlen csapat sem kapkod a világbajnok szélsőért. Állítólag Anglia lehet a végállomás erre a szezonra.

07:15 Állítólag még ma is csatát folytat majd Antonio Rüdiger kegyeiért az AC Milan és a Tottenham. A világ egyik legtúlértékeltebb védője azt a Chelsea-t hagyhatja el, ahol egyáltalán nem számol vele Frank Lampard menedzser.

07:10 HIVATALOS – Tavaly még  Fradi ellen szenvedett, idén viszont a világ talán legerősebb klubcsapatában bizonyíthat Marc Roca. Az Espanyoltól vásárolt katalán tehetséget a Bayern München! A bajorok 9 millió euróért vásárolták meg a 23 éves középpályást!

07:05 HIVATALOS – Mino Raola újabb csillagát költöztette át Párizsba! A korábbi Juventus tehetség, Moise Kean az Evertontól érkezett kölcsönbe a Paris Saint-Germainbe.

07:02 Ritkán üzletel egymással az Arsenal és a Hertha. A Daily Mirror értesülése szerint a berliniek most mégis közel állnak ahhoz, hogy megegyezzenek az “Ágyúsokkal” Mattéo Guendouzi kölcsönvételéről.

07:01 HIVATALOS – Az FC Porto bejelentette a spanyol Toni Martinez szerződtetését. A 23 befejező csatár a feltörekvő Famalicaotól érkezett szerény 3,5 millió euróért.

07:00 Jó reggelt minden futballrajongónak! A Pink Floyd klasszikusával, az 1973-ban közkinccsé nemesített “Money” című számmal indítjuk a napot. Reméljük, hogy hétfőnk izgalmasan alakul és a csapatok a hajrában nem fukarkodnak majd az euró és font milliók elköltésével, még ebben a nehéz időszakban sem.