Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzőjéről a Hertha – HIVATALOS

Amiről a reggeli órákban beszámoltunk, a vasárnap délre hivatalossá vált, és a német bajnokságban (Bundesliga)  mérsékelten teljesítő Hertha BSC csapata kirúgta vezetőedzőjét és sportigazgatóját egyaránt…

A Hertha BSC csapata a vasárnapi napon menesztette a vezetőedzői posztról a csapatot tavaly április óta irányító Bruno Labbadiát, valamint ugyancsak megköszönte a sportigazgató, Michael Preetz eddigi munkáját.

A berlini egyesület megerősítette, hogy az igazgató helyét az idény végéig a csapat korábbi kiváló hátvédje, Arne Friedrich veszi át, miközben az új vezetőedző kilétéről egyelőre nem tettek bejelentést, de a német sajtó egybehangzó várakozásai szerint ideiglenesen ismét a jelenleg a klub utánpótlás nevelésében dolgozó Dárdai Pál kerülhet hamarosan kinevezésre.

A Hertha a sereghajtó Schalke legyőzését követően az utolsó négy fordulóban csak egyetlen pontot szerzett alsóházi riválisok ellen. Ezeknél a meccseknél csak nehezebb feladatok várnak a berlini alakulatra, amely a következő öt bajnokijából négyet a tabella első hat helyezettje (Eintracht Frankfurt, Bayern München, RB Leipzig, Wolfsburg) ellen vív meg.