Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holland támadóval erősítene az AS Roma! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája a nyári átigazolási időszakban a Wolfsburg csatárával, Wout Weghorsttal erősítené meg a támadósorát.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az AS Roma frissen kinevezett menedzsere, José Mourinho mindenképp erősítene a csapat támadósorán. A portugál tréner a csapathoz csábítaná Andrea Belottit és feltett szándéka, hogy megtartsa Edin Dzekót. A bosnyák támadó viszont a hírek szerint az MLS-be tart, és a Lazio elleni városi rangadó megnyerésénél is úgy tűnt, hogy az volt az utolsó hazai mérkőzése a “Farkasok” mezében. A La Gazzetta dello Sport beszámolója alapján Mourinho így Dzeko helyére is szeretne igazolni valakit, erre pedig Wout Weghorstot nézte ki, akit már a Tottenhamnél is meg akart szerezni. A holland csatár kimagasló idényt fut a Wolfsburgban, hiszen 40 találkozón 25 gólnál és 8 gólpassznál jár. A hírek szerint 30 millió euró ellenében a német gárda hajlandó is lenne megválni egyik legnagyobb értékétől.

Weghorst 2018 nyarán igazolt a Wolfsburghoz. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 119 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 63 találat és 20 előkészítés fűződik a nevéhez. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.