Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – A nap legfontosabb hírei – Január 24.

Üdvözöljük minden kedves Olvasónkat! A Fociclub.hu csapata a téli átigazolási időszakban is minden este elhozza a legfrissebb és legfontosabb hivatalos bejelentéseket, transzferhíreket és pletykákat, így mindig első kézből értesülhetsz a játékoskeringőkről és klubváltásokról. Tarts velünk minden este Átigazolási körképünkkel, ahol összegyűjtjük neked a nap transzferhíreit, de cikkünk 19:00 és 20:30 között is folyamatosan frissül kollégáink jóvoltából. Ha velünk tartasz, akkor nem maradsz le semmiről!

HIVATALOS BEJELENTÉSEK:

Chelsea: a Bajnokok Ligájának címvédője a Derby County nagy tehetségét szerződtette, azonban egyelőre csak a tartalékcsapatban jut szóhoz Dylan Williams. Bővebben ITT!

Atalanta: az olasz alakulat hosszas tárgyalások végére rakott pontot a mai nap folyamán, sikerült megegyezniük a Sassuolóval Jérémie Boga átigazolását illetően. Bővebben ITT!

Edzősors: ahogy arra az elmúlt napok hírei alapján számítani lehetett, a Watford menesztette a vezetőedzői pozícióból Claudio Ranierit. Bővebben ITT!

HÍREK, PLETYKÁK:

Barcelona: az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano értesülései szerint a katalán együttes újabb játékost igazolna az Ajaxtól. Bővebben ITT!

Arsenal: az Ajax jobboldali védője, Noussair Mazraoui érkezhet a londoni csapathoz ingyen, miután kijelentette, hogy szerződése lejártával elhagyja az amszterdami alakulatot. Bővebben ITT!

Az Ágyúsoknál mellőzött Aubameyang szívesen távozna, azonban nem mindenáron, ugyanis topbajnokságban szeretne továbbra is szerepelni. Bővebben ITT!

Everton: a mindig jól értesült Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a portugál Vítor Pereira lesz a liverpooli csapat újdonsült vezetőedzője. Bővebben ITT!

Manchester United: a Vörös Ördögök vezetőségét nem győzte meg Ralf Rangnick edzői tevékenykedése, így új tréner után néznek az angolok. Bővebben ITT!

A Premier League rekordbajnoka, a portugál élvonalból csábítana az Old Trafforda egy kolumbiai szélsőt. Bővebben ITT!

Tottenham: a hírek szerint Giovani Lo Celso távozhat a londoni alakulattól, miután Antonio Conte nem számol vele komolyabban. Bővebben ITT!

A feljebb említett argentin játékoson kívül egy másik középpályás, Tanguy Ndombélé is elhagyhatja a Spurst, mivel ő rá sem számít az olasz mester. Bővebben ITT!

Aston Villa: a Juventus középpályását, Rodrigo Bentancurt szeretné a csapatában tudni Steven Gerrard, akinek már így is rengeteget erősödött a kerete. Bővebben ITT!

Napoli: a spanyol élvonalból igazolna balhátvédet a nápolyi együttes, a Getafe labdarúgója, Mathias Olivera a kiszemelt. Bővebben ITT!

Sevilla: Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester United támadója, Anthony Martial a La Ligába fogja folytatni a pályafutását. Bővebben ITT!

 

A téli transzferidőszak általában csendesebb nyári társánál, azonban így is tartogathat még bombameglepetéseket. A csapatok leggyakoribb célja ilyenkor, hogy a szezon hátralévő részére megerősítsék a keretüket, de több esetben az is megtörténhet, hogy csak a szezon felénél tudják megszerezni a már korábban kiszemelt játékosokat a klubok. Cikkünk második felében “felrajzoljuk”, az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött?! Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.

Arsenal

Érkezők: –

Távozók: Ainsley Maitland-Niles (AS Roma – kölcsön), Sead Kolasinac (Marseille – ingyen), Pablo Marí (Udinese – kölcsön)

Chelsea

Érkezők: –

Távozók: –

Leicester

Érkezők: –

Távozók: Filip Benkovic (Udinese – ingyen)

Liverpool

Érkezők: –

Távozók: –

Manchester City

Érkezők: –

Távozók: Ferran Torres (Barcelona – 55 millió euró)

Manchester United

Érkezők: –

Távozók: Axel Tuanzebe (Napoli – kölcsön)

Tottenham Hotspur

Érkezők: –

Távozók: –

FC Barcelona

Érkezők: Ferran Torres (Manchester City – 55 millió), Dani Alves (klub nélkül – ingyen)

Távozók: Sergio Agüero (visszavonult), Philippe Coutinho (Aston Villa – kölcsön), Álex Collado (Granada – kölcsön), Yusuf Demir (Rapid Wien – kölcsönből vissza)

Real Madrid

Érkezők: –

Távozók: –

Atlético Madrid

Érkezők: –

Távozók: Kieran Trippier (Newcastle United – 15 millió)

Sevilla

Érkezők: Jesus Corona (FC Porto – 3 millió)

Távozók: Ibrahim Amadou (Metz – ingyen), Óscar Rodríguez (Getafe – kölcsön)

Inter

Érkezők: –

Távozók: Christian Eriksen (? – ingyen), Martín Satriano (Brest – kölcsön)

Milan

Érkezők: Antonio Mirante (klub nélkül – ingyen)

Távozók: Andrea Conti (Sampdoria – ?)

Juventus

Érkezők: –

Távozók: –

Napoli

Érkezők: Axel Tuanzebe (Manchester United – kölcsön)

Távozók: Konstantinos Manolas (Olympiacos – 2,5 millió)

Atalanta

Érkezők: Jérémie Boga (Sassuolo – kölcsön)

Távozók: Matteo Lovato (Cagliari – kölcsön)

AS Roma

Érkezők: Ainsley Maitland-Niles (Arsenal – kölcsön), Sergio Oliveira (FC Porto – kölcsön)

Távozók: Borja Mayoral (Getafe – kölcsön), Gonzalo Villar (Getafe – kölcsön), Riccardo Calafiori (Genoa – kölcsön), Robin Olsen (Aston Villa – kölcsön), Bryan Reynolds (Kortrijk – kölcsön)

Bayern München

Érkezők: –
Távozók: Michael Cuisance (Venezia – 4 millió)

Borussia Dortmund

Érkezők: –
Távozók:  –

RB Leipzig

Érkezők: –
Távozók: Marcelo Saracchi (? – ingyen), Brian Brobbey (Ajax – kölcsön)

PSG

Érkezők: – 
Távozók: Rafinha (Real Sociedad – kölcsön)

Marseille

Érkezők: Cédric Bakambu (Beijing Guoan – ingyen), Sead Kolasinac (Arsenal – ingyen)
Távozók: Jordan Amavi (Nice – kölcsön)

Lyon

Érkezők: –
Távozók: 

Monaco

Érkezők: Vanderson (Grémio – 11 millió)
Távozók: –

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2022.01.24. (19:00)