Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: jövő héten érkeznek a PSG tárgyalói Skriniarért

Már korábban is cikkeztünk arról, hogy az Internazionale szlovák válogatott védőjéért bejelentkezett a Paris Saint-Germain együttese. A Tuttomercatoweb híre szerint az előttünk álló héten nyélbe is üthetik a felek az üzletet.

(Photo by Sportinfoto/vi/DeFodi Images via Getty Images)

A 27 esztendős Milan Skriniar pályafutása és formája csúcsán jár. Ő a szlovák válogatott új csapatkapitánya, az Interrel pedig a klub korábbi szép eredményeit próbálgatja ismételni. Igaz, a kék-feketék nem tudták megvédeni a 2021-ben megszerzett bajnoki címüket. Skriniar alapember az olasz klubnál már a 2017-es érkezése óta, és már jó ideje felhívta magára olyan klubok figyelmét, mint a Manchester United vagy a Paris Saint-Germain.

Állítólag már maga a játékos is eldöntötte, hogy milánói szerződésének lejárta előtt távozni szeretne, és számára ideális állomáshely lenne a sztárokkal teletűzdelt PSG. A Tuttomercatoweb írja, hogy a PSG illetékesei a jövő héten egy olyan Interhez érkeznek tárgyalni, mely tárt karokkal várja a franciákat. Úgy tudjuk, hogy míg előbbiek 70 milliót szeretnének kérni, addig utóbbiak csak 65 millió eurót adnának Skriniar szolgálataiért.

Sőt, már az is kiszivárgott, hogy a párizsiak 7,7 millió eurós éves fizetést biztosítanának a szlováknak, amely több, mint kétszerese a milánói bérének.