Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Draxler lelépne, mert ott akar lenni a vb-n

Nem mindenki számára öröm a Paris Saint-Germain játékosának lenni. A világbajnok német szélső, Julian Draxler már évek óta csak kiegészítő-embernek számít, ám eközben mégis szeretne ott lenni az év végi világbajnokságon.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

2017. januárja óta a Paris Saint-Germain játékosa Julian Draxler. A 29. születésnapja előtt álló támadó azonban sosem számított igazán alapembernek a párizsiaknál, és a Neymar-Mbappé-Messi hármas árnyékában erre nincs is sok esélye. A német légiós szerződése azonban még 2024-ig érvényes, így valamit ki kell találnia, ha valóban vissza akar kerülni a német válogatottba.

Oda, ahová legutóbb idén márciusban hívta meg Hansi Flick szövetségi kapitány. Bár látva a szedett-vedett „Nationalelf” NL-teljesítményét, reális esélye lehet a visszakerülésre. Ám ehhez masszívan kellene minőségi játékperceket hoznia, erre pedig a PSG cserejátékosaként nincs lehetősége.

A Tuttomercatoweb szerint Draxler elsősorban a Bundesliga felé szeretné venni az irányt, ahol a jelenlegi térdsérülése után ismét bizonyíthatna. Korábban a hírek arról szóltak, hogy a támadóért akár még a Newcastle United is érdeklődhet.