Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2022: az európai átigazolási piac utolsó órái ÉLŐBEN!

Mozgalmas nyarat követően a mai napon zárul az európai átigazolási időszak. A FociClub.hu szerkesztősége ezzel a folyamatosan frissülő cikkel kedveskedik a labdarúgás és a transzferidőszak kedvelőinek. Tarts velünk egész nap és garantáljuk, hogy nem maradsz le semmiről. Ha nem frissülne az oldal, nyomd meg az F5-öt… vagy KATTINTS IDE!

Nyári piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Magyarország:
2022. augusztus 31. éjfél (lezárult)
Hollandia: 2022. augusztus 31. éjfél (lezárult)
Németország:
2022. szeptember 1. 17:00
Olaszország: 2022. szeptember 1. 19:00
Spanyolország: 2022. szeptember 1. 23:00
Anglia
: 2022. szeptember 1. éjfél
Franciaország: 2022.  szeptember 1. éjfél
Portugália: 2022. szeptember 12. éjfél
Törökország: 2022. szeptember 8. éjfél

0:20 Lezárult a Deadline Day, és ezzel lezárul élő közvetítésünk is a Fociclub.hu-n. Köszönjük szépen olvasóinknak, akik velünk követték végig az európai transzferidőszak zárását. Januárban találkozunk!

0:10: VÉGET ÉRT AZ ÁTIGAZOLÁSI SZEZON! Kikre várunk még? Aubameyang, Marcos Alonso és Billy Gilmour klubváltása szinte biztosra vehető, azonban nagy meglepetésre már nem érdemes várni.

0:03: HIVATALOS! Az Arsenal spanyol védője, Hector Bellerin az FC Barcelona színeiben folytatja! Rendhagyó bejelentés a La Liga részéről:

0:00: HIVATALOS! Az AS Roma holland fiatalja, Justin Kluivert a Valencia támadósorát erősíti!

23:58: James Garner átigazolásának részleteiről itt írtunk bővebben: – KATT!

23:55: A Fulham újabb igazolást jelentett be, ezúttal a Benfica támadójának, Carlos Viniciusnak az érkezését!

23:50: HIVATALOS! A Chelsea brazil szárnyvédője, Kenedy a Valladolid csapatánál folytatja!

23:35: James Garner az Everton játékosa! A Manchester United 15 millió fontért engedte el a fiatal játékosa kezét.

23:25: Az Arthur Melo átigazolás részletei itt olvashatóak: – KATT!

23:10: HIVATALOS! Memphis Depay az FC Barcelona játékosa marad! A holland támadó a Twitter profilján jelentette be a döntését.

23:05: HIVATALOS! A Juventus brazil középpályása, Arthur Melo a Liverpool színeiben tölti az idényt. A játékosra nincsen vételi opciója a Vörösöknek.

23:00: Újabb játékosától szabadul meg a Brighton and Hove Albion, ezúttal Steven Alzate kerül kölcsön a West Brom csapatához.

22:50: Hihetetlen, de igaz. A Nottingham Forest újabb játékost igazolna, ezúttal a szabadügynök Serge Aurier a kiszemelt…

22:30: Ainsley Maitland-Niles a Southampton legújabb igazolása. A játékos kölcsönbe érkezett, vásárlási opcióval. – Részletek ITT!

22:05: Részletes híreink az elmúlt órából:

A Napoli szélsőjével erősített a Lille!
A Valencia karmesterét szerezte meg a PSG!
Az olasz bajnoknál folytatja a Barcelona védője!
Belga válogatott játékost igazolt az Aston Villa!

22:00: Billy Gilmour átesett a Brighton and Hove Albion orvosiján, csak úgy mint jelenlegi Chelsea-s csapattársa, Michy Batshuayi a Nottingham Forest központjában.

21:47: Az angol sajtó értesülései szerint Memphis Depay szívesen játszana a Chelsea színeiben, azonban szorít az idő amennyiben a felek valóban lépni szeretnének.

21:40: Alvaro Morata távozása fel sem merült sem a játékosban, sem pedig az Atletico Madrid vezetőségénél.

21:30:Pierre Aubameyang megérkezett Londonba, hogy átessen a Chelsea orvosiján.

21:25: HIVATALOS! Adam Ounas a Lille együttesét választotta, ahol két évre írt alá az egykori Napoli futballista.

21:15: HIVATALOS! Az FC Barcelona szélső védője, Sergino Dest az AC Milan együttesénél tölti a szezont kölcsönben. A milánóiak 20 millió eurós vételi opcióval élhetnek a jövő nyár folyamán.

21:05: HIVATALOS! Az Aston Villa a sokoldalú belga védő, Leander Dendoncker játékjogával erősít! A Wolves 13 millió euróval gazdagodott…

21:00:HIVATALOS! A csütörtök esti órákban az Inter megerősítette, hogy szerződtette a Laziótól távozó Francesco Acerbit. – Katt a részletekért!

20:55:HIVATALOS! Aster Vranckx az AC Milan színeiben folytatja! A Wolfsburgtól érkező játékos egy évet szerepel kölcsönben, majd a milánói gárda 11 millió eurós vételi opcióval élhet.

20:50: – HIVATALOS! Ismét a középpályán erősít a Paris Saint-Germain, ezúttal a Valencia húzóneve, Carlos Soler csatlakozott!

20:45: – Újabb megtévesztő hírek láttak napvilágot, Nabil Fekir azonban NEM lesz az FC Barcelona játékosa!

20:20: – Újabb sztárigazolásra készül a Nottingham Forest! Ezúttal a Chelsea belga támadója, Michy Batshuayi a kiszemelt!

20:00:HIVATALOS! Ethan Ampadu kölcsönbe távozott a Spezia együtteséhez!

19:55: Cristiano Ronaldo maradása biztosra vehető, hiszen a portugál klasszis a Manchester United csapatbuszán tartózkodik a King Power Stadionba menet…

19:35: –  Denis Zakaria a Chelsea színeiben folytatná. A Juventus hajlandó a tárgyalásra.

19:30: HIVATALOS! Az olasz rekordbajnok Juventus együttese ismét megvált átmenetileg egykori nagy reményű igazolásától. – Részletek itt!

19:15: HIVATALOS! A Paris Saint-Germain német támadója, Julian Draxler a Benfica színeiben folytatja!

19:00: – A Mundo Deportivo értesülései szerint Memphis Depay négy csapat közül választhat a mai nap folyamán. A Chelsea, a Real Sociedad, a Sevilla és a Marseille sorakozik a kegyeiért.

18:50: – A Deadline Day legőrültebb sztorija is megvan: Bamba Dieng és az ügynöke a reptéren ácsorog, miután az OGC Nice is bejelentkezett a játékosért. A Leeds vezetősége mérhetetlenül csalódott, hiszen a délelőtt folyamán már megegyezett a támadóval…

18:45:HIVATALOS! Martin Dubravka a Manchester United színeiben folytatja az idei kiírást! A Newcastle kapusa egy évre írt alá, kölcsönbe.

18:40:HIVATALOS! A Real Sociedad büszkén jelentette be Umar Sadiq leigazolását. A játékos 20+6 millió fejében érkezik.

18:35: Billy Gilmour immár a Brighton and Hove Albion orvosi vizsgálatán vesz részt, így a játékos mégis magára öltheti a Sirályok szerelését.

18:30: HIVATALOS! Az egykori Chelsea húzónév, Willian az FC Fulham játékosa! – Részletek itt!

18:10:Lezárult a német átigazolási piac! Az idei ablak legdrágább érkezője Matthijs de Ligt volt, akiért 67 millió eurót fizetett a Bayern München.

18:05: Az ellentmondásos híreket követően Olaszországban tiszta vízet öntöttek a pohárba: Az Inter lezártnak tekinti az átigazolási szezont, így Milan Škriniar egészen biztosan nem lesz a Paris Saint-Germain játékosa.

18:00:“Hihetetlen érzés hazatérni!” – fejtette ki Idrissa Gueye, aki a friss nyilatkozata alapján csak az Everton csapatáért volt hajlandó elhagyni a francia címvédőt.

17:50:HIVATALOS! Idrissa Gueye “hazatért”, a Paris Saint-Germain középpályása az Evertonhoz írt alá. A szenegáli játékos 2024 nyaráig írt alá.

17:45: – A Brighton and Hove Albion és a Chelsea vezetősége mindenben megyegyezett a skót középpályás, Billy Gilmour klubváltásával kapcsolatban, így a 21 éves játékos hamarosan aláírhat a Sirályokhoz. Gilmour nem hitt benne, hogy amíg Thomas Tuchel a vezetőedző, addig elegendő játékpercet kapna a német szakembertől…

17:35: – HIVATALOS! Layvin Kurzawa a Fulham FC első (!) ma bejelentett igazolása.

17:30: – Közel sem ért révbe az Aston Villa és az Arsenal tárgyalása Douglas Luiz ügyében, a birminghami klub 40 millió fontot kér a védekező középpályásért.

17:21:Frenkie de Jong az FC Barcelona játékosa marad. Semmi kétség efelől a felekben.

17:10:HIVATALOS! Florian Grillitsch az AFC Ajax játékosa!

17:03: – A Crystal Palace erős érdeklődést mutat az Eintracht Frankfurt középpályása iránt. Djibril Sow ára 20-25 millió euró lehet…

16:47IDE KATTINTVA olvashattok a nyár nagy részét “átaluszó” Leicester Cityről, mely ma egy belga védőt szerződtetett.

16:45 – Justin Kluivert a jelek szerint most sem fog megmelegedni az AS Romában. A Fulham és a Valencia hadakozik a kegyeiért.

16:39 – Svájcban még úgy sem játszott:

16:30 – Adam Ounas a Napoliból eltávozik a francia Lille-hez! Egyelőre bizonytalan mértékű ellen összegért cserébe.

16:25 – A Nottingham Forest még mindig akcióban van. Josh Browler van érkezőben a Burnley-től 6 millió fontért.

16:22 – A Real Madrid növendékeként nem lehetetlen egyszer az Atléticoban kikötni:

16:14 – Ola Aina nagyon piszkálja a West Ham fantáziáját. A 25 éves nigériai játékos az olasz Torinoból érkezhet a “Kalapácsosokhoz”.

16:11 – Klubhovatartozás és kommentár nélkül:

16:03 – A portugál André Gomes korábban jól játszott az Evertonban a barcelonai szenvedés után. Ám látva a liverpooliak kilátástalan szereplése menekülésre készteti a Lille együtteséhez. Bejelentés hamarosan!

15:58 – Romano szerint már hivatalos, hogy Abdou Diallo a PSG-től kölcsönbe érkezik a RB Leipzighez. A németek opciós joggal veszik kölcsön, jövőre 25 millió euróért vehetik meg végleg.

Tudtad-e? Majd’ egy évtizeden át Dzsudzsák Balázs tartotta a magyar transzfer-rekordot. A ma már veterán karmesterért 2012-ben 19 millió euró fizetett a Dinamo Moszkva. Ennél többe csak Szoboszlai Dominik átigazolása került 2021. telén. RB Salzburg —> RB Leipzig.

15:48 – A Sky Sports infója szerint éjszakába nyúló lehet, mire az Arsenal meggyőzi az Aston Villát a brazil Douglas Luiz klubváltásáról.

15:44 – A brazil Willian a Chelsea és az Arsenal után egy újabb londoni klubnál rúghat labdába. Állítólag már túljutott az orvosin is a Fulhamnél, bejelentés hamarosan!

15:38 – HIVATALOS Meglepően jó üzletet kötött a Hertha BSC. A németek ugyebár csak kölcsönadták a Salernitana együttesének Krzysztof Piateket. A lengyel csatár játékjoga még erre az egy évre is egy millió euróba került.

15:34 – A nagy hírözön ellenére Cody Gakpo marad a PSV-nél, pedig a fél Premier League a holland szélsőre ácsingózott.

15:29 – A Chelsea felmelegítené kapcsolatait az orosz piacon. A londoniak állítólag a Dinamo Moszkva válogatott tehetségére, Arsen Zakharyanra csapnának le.

15:22 – A tizenhétszeres amerikai válogatott Sergino Dest sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat Milánóban.

15:16 – A Real Madridtól kiebrudalt legenda, Marcelo egy évre ír alá még ma a Leicester City együtteséhez. A pocsékul rajtoló “Rókákra” bőséggel rá fog férni a veterán brazil jelentette erősítés.

15:05 – Az meg van, hogy minek, pontosabban kinek köszönhető az, hogy nem Kylian Mbappéról szólt az egész nyár? MUTATJUK!

14:56 – A Newcastle United több szurkolói csoportosulása úgy értesült, hogy szeretett klubjuk mindenképpen ajánlatot fog tenni a Tottenham Hotspur brazil középpályásáért, Lucas Mouraért. A 30 éves szélső mindössze tizenkét percet kapott a PL mostani kiírásában.

 Tudtad-e? Még mindig a történelem legdrágább átigazolása Neymar költözése az FC Barcelona keretéből a Paris Saint-Germainébe. A brazil karmester 222 millió euróért váltott munkaadót 2017-ben. 

14:48 – Hoppá! Memphis Depay (FC Barcelona) ismét a Premier League-ben köthet ki. A holland támadó a Manchester United szurkolói után most a Chelsea drukkereket teheti boldoggá.

14:44 – A rebellis lelkivilágú Layvin Kurzawa kölcsönbe kerül a Fulhamhez, a Paris Saint-Germain egyelőre nem tudott megszabadulni létszámfeletti védőjétől véglegesen.

14:37 – Antony legszebb pillanataival búcsúzik az Ajax

 

14:30 – A Borussia Dortmund korábbi középpályása, Julian Weigl visszatért a Bundesligába. A Borussia Mönchengladbach a Benficatól igazolja le a német középpályást.

14:17 – Az elefántcsontparti Serge Aurier még ma aláírja kétéves szerződését a nyár egyik legnagyobb költekezőjével, a Nottingham Foresttel. A rutinos védő legutóbb a Villarealtól távozott szabadúszóként.

14:12 – Daniel James a Sky Sports szerint máris továbbállhat a Leeds Unitedtől. A Manchester Unitedtől tavaly megvett walesi védő a Fulhamhez igazolhat, egyelőre csak kölcsönbe.

14:09 – Fabrizio Romano szerint az Arsenal kész szerződést bontani Héctor Bellerínnel, csak hogy a spanyol védő az álmát teljesítve csatlakozhasson az FC Barcelonához.

14:04 – A Transfermarkt.de becslése szerint Florian Grillitsch a legértékesebb szabadúszó játékos jelenleg. Az osztrák középpályás legutóbb a Hoffenheimnél játszott. Állítólag az Ajax szeretné meggyőzni őt a folytatásról.

13:58C. Ronaldo ott van a Manchester United ma esti meccskeretében. A “Vörös Ördögök” a Leicester otthonában vendégeskednek.

13:53 – Csak nem ússza meg olcsón a Chelsea! 14 millió eurójuk és Marcos Alonso játékjoga fogja bánni Aubameyang érkezését.

13:50 – A veterán Francesco Acerbi még ma leléphet a Laziotól. Az Eb-győztes védő a hírek szerint újra Milánóban fog játszani, ám ezentúl az Inter sikereiért.

13:44Cikk a hazatérő Jan Verthongenről

13:43 – A Chelsea-től elbocsájtott Ross Barkley-ra a francia Nice fog még ma lecsapni.

13:41 – HIVATALOS Még mindig gyanús, hogy a következő félévben is a Manchester United játékosa marad Cristiano Ronaldo!

13:31 – Billy Gilmourra nincs szükség jelenleg a Chelsea-nél. A skót középpályás tavaly a Norwich-nál, idén a Brightonnál szerepelhet kölcsönben.

13:20 Állítólag a PSG 70 millió eurónál többet nem ad Skriniarért

Tudtad-e? Klubtörténeti jelentőségű transzfer volt ez akkor: 

13:09 – Immár honlapunk is Martin Braithwaite sorsáról cikkezik!

13:07 – Egy újabb Balfék Bob (Simpson Család) frizurás futballista a Premier League-ben! Wout Faes (Stade Reims) szerződtetését jelentette be éppen a Leicester City.

13:05 – Egyelőre még megy a cicaharc a pontos részletekről, de Pierre-Emerick Aubameyang (FC Barcelona) szinte biztosan kettő plusz egy évre fogja elkötelezni magát a Chelsea mellett.

Tudtad-e? Robert Lewandowski 2010-ben majdnem aláírt a Blackburn Rovers-hez (jelenleg Championship), de egy vulkánkitörés miatti óriási hamufelhő Izlandról leállította a repülőgépét, és késleltette az átszállást. Azután pedig Anglia, hanem Németország felé vette az irányt. A többi már futballtörténelem.

12:58 – A Chelsea-nél szerencsére továbbra is megosztott a figyelem, és igyekeznek nem cska a drága átigazolásokban látni a jövőt. Az Athletic értesülése szerint mind Reece James, mind Mason Mount új szerződést kaphat a Stamford Bridge-en.

12:55 – Virágos kedve lehet a virágos nevű Leander Dendonckernek. A belga védőért a West Ham és az Aston Villa hadakozik, miközben a Wolverhampton várja a legerősebb ajánlatot ma éjfélig.

12:46 – Régi történet már a Paris Saint-Germain Skriniar-mániája. Azonban a párizsiak egyelőre nem akarják kifizetni a szlovák-védőistenségért az Inter által megkövetelt 80 millió eurót.

12:43 – A Sahtar Donyeck szerint Mykhaylo Mudryk marad az ukrán bajnoknál. A klub szerint mióta lepattintották a Brentfordot és az Evertont, az Arsenal még csak kapcsolatba sem lépett velük.

12:39 – AKTUÁL: RONALDO ÜGYNÖKE MÉG MINDIG CSAPATKERESÉSBEN VAN – SAJTÓHÍR

12:33 – Danny Rose szerződését felbontotta a Watford együttese. A 29-szeres válogatott középpályás így szabadon kereshet magának új klubot egész ősszel.

12:18 – HIVATALOS Az Ajax nem csak eladni, hanem venni is tud. Remek üzletet kötöttek az amszterdamiak!

12:14 – Jan Verthongen nemrég landolt Brüsszelben, hogy aláírjon az Anderlechttel. A korábbi Spurs játékosra már nem tartottak igényt a Benficanál.

 

12:08 – HIVATALOS A RB Leipzig bepánikolt a Chelsea erőteljes érdeklődése miatt, és egészen 2027. nyaráig érvényes szerződést íratott alá Josko Gvardiollal.

11:58 – A Fulham jól kezdett újoncként a Premier League-ben, ám ma még sokat fog fészkelődni a húsospult környékén. Ben Brereton Díaz (Blackburn), Layvin Kurzawa (PSG) és a szabad ügynök Willian érkezése várható a Craven Cottage-re.

11:56 – HIVATALOS Oriol és a Girona megállapodása megköttetett! 

11:51 – Jordi Alba (Barca) nemet mondott az olasz listavezető Internazionale érdeklődésére. Bár állítólag 2023. nyarán, barcelonai szerződése lejártával nyitott lesz a külhoni kalandokra.

11:48 – A Sky Sports szerint végre megegyezik egymással a Chelsea és az FC Barcelona: Aubameyang visszatér a Premier League-be, míg helyette Marcos Alonso és 6,5 millió font vándorol a Camp Nou-ba.

11:45 – A Barcelona egykori tehetsége, Oriol Romeu végleg maga mögött hagyja Angliát (és a Southamptont), és hazatér a Girona csapatához. Hivatalos bejelentés hamarosan!

11:39 – HIVATALOS!!! Manuel Akanji frigyre lépett a Manchester Cityvel! Cikk ITT olvasható!

11:36 – Az Arsenal éppen annak a Douglas Luiznak a megszerzésén dolgozik, aki tegnap este még gólt lőtt Aaron Ramsdale-nek az Aston Villa elleni meccsen. 

11:33 – Állítólag a Barcelona szívesen szerződteti Héctor Bellerínt, de csak akkor, ha az Arsenal lemond bármiféle anyagi ellenszolgáltatásról a védővel kapcsolatban.

11:22 – A Sky Sports megírta a “tutit”: Thomas Tuchel unszolására a Chelsea “egylövéses” ajánlatot tesz a PSG-nek Neymarért, amit a franciák vagy elfogadnak vagy sem, de a londoniak nem akarnak alkudozni.

11:16 – Martin Braithwaite marad Barcelona városában, de elszegődik az Espanyolhoz. A dán támadó már orvosin van.

11:05 – Krzysztof Piatek számára nem vált be a borzalmas berlini kaland. “Hazatért” a Serie A-ba!

11:03 – A világ legdrágább védői közül finoman szólva sem váltak be mindenhol:

10:55  -A Manchester United történetének második legdrágább játékosa hivatalosan is aláírt:

10:54 – A már sokat emlegetett Akanji 15,1 millió fontért ír alá 5 évre a Manchester Cityhez. A 25-ös számú mezt fogja kapni, amely a nemrég távozott klublegendáé, Fernandinhoé volt.

10:44 – Nem láttuk érkezni ezt a transzfert: a Liverpool már orvosira várja a Juventus középpályását, Arthur Melot. Fabrizio Romano szerint csak egy sima kölcsönadásról van szó, vételi opció nélkül.

10:42 – DÁN VÁLOGATOTT TÁMADÓT IGAZOLT A SEVILLA – HIVATALOS

10:39 – HIVATALOS Cristiano Ronaldo még mindig a Manchester United játékosa! Sőt, a portugálnak ma este jelenése van Leicesterben a Premier League 5. fordulójában.

10:38 – Ugye milyen fontos egy jó nyári átigazolás? —>GÓLLAL DEBÜTÁLT A NEWCASTLE SZTÁRIGAZOLÁSA – VIDEÓ

10:35 – AKTUÁL: OLASZORSZÁGBA KÜLDI MELLŐZÖTT VÉDŐJÉT A BARCELONA – SAJTÓHÍR

10:30 – A Sport jelentése szerint Memphis Depay bevállalja a tartalékszerepet Barcelonában, és kitölti jövő nyárig érvényes szerződését.

10:27 – Egyelőre nem igazán érezzük a Schalke 04 Bundesliga-visszatérésének jogosságát. Persze a gelsenkircheniek próbálkoznak becsülettel a piacon. A török válogatott Kenan Karamant akarják megvételezni a Besiktastól.

10:22 – Posztrivális kaphat Orbán Willi Lipcsében. Állítólag még ma kölcsönveszi a Leipzig a PSG-től Abdou Diallot. Ha a szenegáli beválik a Bundesligában, akkor jövőre 25 millióért vihetik is.

10:16 – HIVATALOS A nem túl meggyőző Sevilla a nyári hajrában leigazolta a dán szépfiút, Kasper Dolberget a francia Nice együttesétől. Egyelőre kölcsönben.

10:08 – Theo Walcott parkolópályán van már a Southamptonnál is. Állítólag a Cardiff City még ma leigazolja a korábbi angol válogatott és Arsenal reménységet.

10:03 – Az előző téli átigazolási időszak talán legnagyobb fogása, Dusan Vlahovic ismét igazolta, hogy lehet télen is nagyhalra menni!

10:01 – Hiába volt pole pozícióban az Inter, Manuel Akanji (Borussia Dortmund) már orvosin van/lesz nem sokára a Manchester City-nél.

09:56 – Egy bizonyos Bernardo Silva így adott kosarat az FC Barcelona számára:

“Spanyolországból nem kaptam ajánlatot. Nem jött senki, a Manchester Citynél maradok. Boldog vagyok. Megszületett a döntés.”

09:35 – Fabrizio Romano is már Dest-lázban ég. A nagy transzferguru Milan-mezes montázst osztott meg a Barca védőjéről.


09:05 – Az AC Milan és a Barcelona mindenben megegyezett Sergino Dest kölcsönvételről, amelyben van vételi opció is, így ha minden jól megy az olaszok bejelentik őt a mai nap folyamán.

08:50 – Az Aston Villa is igazolna az utolsó napon, a Chelsea ifjú játékosa, Conor Gallagher a kiszemelt, aki abban az esetben érkezhet, ha a Kékeknek sikerül megkaparintania Sangarét.

08:35 – A Chelsea nem csak Aubameyangot szeretné leigazolni az utolsó pillanatokban, hanem a PSV Eindhoven középpályását, Ibrahim Sangarét is. RÉSZLETEK ITT!

08:20 – Megvan Mario Balotelli új csapata, a megosztó személyiségű támadó egy újabb bajnokságban próbálhatja ki magát, ugyanis a svájci Sionhoz írt alá! RÉSZLETEK ITT!

08:11Cristiano Ronaldo csak cserejátékos a Manchester Unitedben. Barátja, s egyben ügynöke, Jorge Mendes egész nyáron házalt az európai élkluboknál. Kilincselt a Borussia Dortmundnál, meglátogatta az Atlético Madridot és beköszönt talán már a francia Marseille-hez is. Apropó a Chelsea sem maradhat le a sorból…

08:09Kylian Mbappé szintén idejekorán kilőtte a nyári sportbulvárt! A világbajnok francia már az uborkaszezon előtt hűségesküt tett a Paris Saint-Germain mellett. RÉSZLETEK ITT!

08:07 – A nyár egyik legnagyobb sztorija lehetett volna Erling Braut Haaland szereplése a hírekben. Azonban a norvég gólgép még a tavasz végén megállapodott a Manchester Cityvel. RÉSZLETEK ITT!

08:05 – HIVATALOS Sallói Dániel elindult a klublegendává válás útján: szerződést hosszabbított a Sporting Kansas City együttesével!

08:03 – Ezen a nyáron is jelentkeztünk minden este az Átigazolási Híradóval. Így volt ez tegnap is, és bizony több bejelentésről tudtunk hírezni.

08:00 – Jó Reggelt Kedves Olvasóink! Induljon a hajrá, kezdődjön a tánc!

A nap nagy kérdései:
Cristiano Ronaldo marad Manchesterben?
A Zenit meg tudja győzni mégis Szalai Attilát, vagy befut egy Premier League-ajánlat?
Valamelyik nagynevű szabadúszóra lecsap valaki? Willian? Juan Mata? Diego Costa?
A PSG sztárjai maradnak a fenekükön?
A Barcelona végül melyik védővel állapodik meg? Marcos Alonso? Héctor Bellerín?

Ahogy minden nyári transzferidőszak, úgy a mostani is biztos nagy meglepetéseket tartogat. Létrejöhetnek a már borítékolható üzletek, amelyekre mindenki vár, vagy éppen csalódhatnak a szurkolók egy-egy nem teljesült átigazolás miatt. Az új, 2022/23-as szezon előtt sok topcsapatnak fontos lesz, hogy megerősítsék a keretüket, vagy ott vannak azok a jó eredményt elért kisebb klubok is, amelyek a következő szezonban is jól szeretnének szerepelni, ezért fontos, hogy jól pozícionálják magukat az átigazolási időszakban. Cikkünk második felében “felrajzoljuk” az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött?! Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.

Arsenal

Érkezők: Gabriel Jesus (Manchester City – 52,26 millió), Fábio Vieira (Porto – 35,5 millió), Olekszandr Zincsenko (Arsenal – 35 millió), Matt Turner (New England – 6,3 millió), Marquinhos (Lyon – 3,5 millió), Héctor Bellerín (Real Betis – kölcsönből vissza), William Saliba (Marseille – kölcsönből vissza), Pablo Marí (Udinese – kölcsönből vissza), Maitland-Niles (AS Roma – kölcsönből vissza).

Távozók: Mattéo Guendouzi (Marseille – 11 millió), Lucas Torreira (Galatasaray – 6 millió), Bernd Leno (Fulham – 3,6 millió), Konstantinos Mavropanos (VfB Stuttgart – 3,2 millió), Alexandre Lacazette (Lyon – ingyen),  Nicolas Pépé (Nice – kölcsön), Nuno Taveres (Marseille – kölcsön),  Rúnar Alex Rúnarsson (Alanyaspor – kölcsön), Pablo Mari (Monza – kölcsön), Austin Trusty (Birmingham – kölcsön).

Chelsea

Érkezők: Wesley Fofana (Leicester City – 78 millió), Marc Cucurella (Brighton – 65,3 millió), Raheem Sterling (Manchester City – 56,2 millió), Kalidou Koulibaly (Napoli – 38 millió), Carney Chukwuemeka (Aston Villa – 18 millió), Cesare Casadei (Inter – 15 millió), Gabriel Slonina (Chicago Fire – 10 millió),  Ampadu (Venezia – kölcsönből vissza), Emerson (Lyon – kölcsönből vissza), Michy Batshuayi (Besiktas – kölcsönből vissza). 

Távozók: Timo Werner (RB Leipzig – 20 millió), Emerson (West Ham – 15,4 millió), Romelu Lukaku (Inter – kölcsön – 8 millió), Malang Sarr (AS Monaco – kölcsön – 1 millió), Andreas Christensen (Barcelona – ingyen), Antonio Rüdiger (Real Madrid – ingyen), Danny Drinkwater (? – ingyen), Ross Barkely (? – ingyen), Matt Miangza (Cincinnati – ingyen), Jake Clarke-Salter (QPR – ingyen), Gabriel Slonina (Chicago Fire – kölcsön), Callum Hudson-Odoi (Bayer Leverkusen – kölcsön), Saúl (Atlético Madrid – kölcsönből vissza), Levi Colwill (Brighton – kölcsön). 

Liverpool

Érkezők: Darwin Nunez (Benfica– 75 millió), Fabio Carvalho (Fulham – 5,9 millió), Calvin Ramsay (Aberdeen – 5 millió).

Távozók: Sadio Mané (Bayern München – 32 millió), Neco Williams (Nottingham Forest – 20 millió), Minamino Takumi (AS Monaco – 15 millió), Marko Grujic (Porto – 9 millió), Ben Davies (Rangers – 4,7 millió), Divock Origi (AC Milan – ingyen), Loris Karius (? – ingyen), Sheyi Ojo (Cardiff – ingyen), Ben Woodburn (Preston – ingyen), Tyler Morton (Blackburn – kölcsön), Rhys Williams (Blackpool – kölcsön).

Manchester City   

Érkezők: Erling Haaland (60 millió – Borussia Dortmund), Kalvin Phillips (Leeds United – 49 millió), Sergio Gómez (Anderlecht – 13 millió), Stefan Ortega (Bielefeld – ingyen), Julián Álvarez (River Plate – kölcsönből vissza).

Távozók: Raheem Sterling (Chelsea – 56,2 millió), Gabriel Jesus (Arsenal – 52,26 millió), Olekszandr Zincsenko (Arsenal – 35 millió), Pedro Porro (Sporting CP – 8,5 millió), Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach – 5 millió), Arijanet Muric (Burnley – 3 millió), Fernandinho (Athletico Paranaense – ingyen), Issa Kaboré (Olympique Marseille – kölcsön), Zack Steffen (Middlesbrough – kölcsön), Nahuel Bustos (Sao Paolo – kölcsön), Yangel Herrera (Girona – kölcsön), Yan Couto (Girona – kölcsön).

Manchester United

Érkezők: Antony (Ajax – 95 millió)Casemiro (Real Madrid – 70,65 millió), Lisandro Martínez (Ajax – 57,37 millió), Tyrell Malacia (Feyenoord – 15 millió), Christian Eriksen (Brentford – ingyen), Anthony Martial (Sevilla – kölcsönből vissza), Axel Tuanzebe (Napoli – kölcsönből vissza), Andreas Pereira (Flamengo – kölcsönből vissza), Tahith Chong (Birmingham – kölcsönből vissza).

Távozók:  Andreas Pereira (Fulham – 9,5 millió), Eric Bailly (Olympique Marseille – kölcsön – 2 millió), Paul Pogba (Juventus – ingyen), Nemanja Matic (AS Roma – ingyen), Jesse Lingard (Nottingham Forest – ingyen), Edinson Cavani (Valencia – ingyen), Juan Mata (? – ingyen), Dean Henderson (Nottingham Forest – kölcsön), Alex Telles (Sevilla – kölcsön), Hannibal Mejbri (Birmingham – kölcsön), Álvaro Fernandez (Preston – kölcsön), Lee Grant (visszavonult).

Tottenham Hotspur

Érkezők: Richarlison (Everton – 58 millió), Christian Romero (Atalanta – 50 millió), Yves Bissouma (Brighton – 29,2 millió)Destiny Udogie (Udinese – 18 millió), Djed Spence (Middlesbrough – 14,7 millió), Fraser Foster (Southampton – 2,5 millió), Ivan Perisic (Inter – ingyen), Clément Lenglet (Barcelona – kölcsön), Giovani Lo Celso (Tottenham – kölcsön), Tanguy Ndombélé (Lyon – kölcsönből vissza), Bryan Gil (Valencia – kölcsönből vissza), Givani Lo Celso (Villarreal – kölcsönből vissza). 

Távozók: Steven Bergwijn (Ajax – 31,25 millió), Cameron Carter-Vickers (Celtic– 7 millió), Tanguy Ndombélé (Napoli – kölcsön – 500 ezer), Jack Clarke (Sunderland – ?), Sergio Reguilón (Atlético Madrid – kölcsön), Destiny Udogie (Udinese – kölcsön), Giovanni Lo Celso (Villarreal – kölcsön), Harry Winks (Sampdoria – kölcsön), Joe Rodon (Stade Rennais – kölcsön), Pierluigi Gollini (Atalanta – kölcsönből vissza).

West Ham United

Érkezők: Lucas Paquetá (Olympique Lyon – 42,95 millió), Gianluca Scamacca (Sassuolo – 36 millió), Nayef Aguerd (Stade Rennais – 35 millió), Maxwel Cornet (Burnely – 20,7 millió), Emerson (Chelsea – 15,4 millió), Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain – 12 millió), Flynn Downes (Swansea – 10,6 millió), Alphonse Areola (PSG – 9,3 millió).

Távozók: Issa Diop (Fulham – 17,8 millió), Andriy Yarmolenko (Al-Ain – ingyen), Ryan Federicks (Bournemouth – ingyen), Nikola Vlasics (Torino – kölcsön), Arthur Masuaku (Besiktas – kölcsön), Nikola Vlasic (Torino – kölcsön), Alex Kral (Szpartak Moszkva – kölcsönből vissza), Mark Noble (visszavonult).

Real Madrid

Érkezők: Aurélien Tchouaméni (Monaco – 80 millió), Antonio Rüdiger (Chelsea – ingyen), Álvaro Odriozola (Fiorentina – kölcsönből vissza), Reinier (Borussia Dortmund – kölcsönből vissza), Borja Mayoral (Getafe – kölcsönből vissza).

Távozók: Casemiro (Manchester United – 70 millió), Borja Mayoral (Getafe – 10 millió), Takefusa Kubo (Real Sociedad – 6,5 millió), Luka Jovic (Fiorentina – ingyen), Marcelo (? – ingyen), Isco (Sevilla – ingyen), Gareth Bale (Los Angeles FC – ingyen), Reinier Jesus (Girona – kölcsön).

Barcelona

Érkezők: Raphinha (Leeds United – 58 millió), Jules Koundé (Sevilla – 50 millió), Robert Lewandowski (Bayern München – 45 millió), Franck Kessié (AC Milan – ingyen), Andreas Christensen (Chelsea – ingyen),  Francisco Trincao (Wolverhampton – kölcsönből vissza), Miralem Pjanic (Besiktas – kölcsönből vissza), Inaki Pena (Galatasaray – kölcsönből vissza), Álex Collado (Granada – kölcsönből vissza).

Távozók: Philippe Coutinho (Aston Villa – 20 millió), Óscar Mingueza (Celta Vigo – 3 millió),  Riqui Puig (LA Galaxy – ingyen), Clément Lenglet (Tottenham – kölcsön), Trincao (Sporting – kölcsön), Samuel Umtiti (Lecce – kölcsön), Álex Collado (Elche – kölcsön), Dani Alves (UNAM – ingyen), Luuk de Jong (Sevilla – kölcsönből vissza), Adama Traoré (Wolverhampton – kölcsönből vissza), Nico González (Valencia – kölcsön) Rey Manaj (Watford – ingyen).

Atlético Madrid

Érkezők: Nahuel Molina (Udinese – 20 millió), Samuel Lino (Gil Vicente – 6,5 millió), Axel Witsel (Borussia Dortmund – ingyen), Sergio Reguilón (Tottenham – kölcsön), Álvaro Morata (Juventus – kölcsönből vissza), Saúl Niguez (Chelsea – kölcsönből vissza), Santiago Arias (Granada – kölcsönből vissza).

Távozók: Luis Suárez (Nacional – ingyen), Héctor Herrera (Houston – ingyen), Renan Lodi (Nottingham Forest – kölcsön), Daniel Wass (Bröndby – 2 millió), Vitolo (Las Palmas – kölcsön), Benjamin Lécomte (Monaco – kölcsönből vissza), Semi Vrsaljko (Olympiakosz – ingyen).

Sevilla

Érkezők: Tanguy Nianzou (Bayern München – 16 millió), Marcao (Galatasaray – 12 millió), Isco (Real Madrid – ingyen), Alex Telles (Manchester United – kölcsön), Rony Lopes (Olympiakosz – kölcsönből vissza), Óscar Rodríguez (Getafe – kölcsönből vissza), Oussama Idrissi (Cádiz – kölcsönből vissza).

Távozók: Jules Koundé (Barcelona – 50 millió), Diego Carlos (Aston Villa – 31 millió), Alejandro Pozo (Almería – 3 millió), Luuk de Jong (PSV– 3 millió), Ludwig Augustinsson (Aston Villa – kölcsön – 500 ezer), Anthony Martial (Manchester United – kölcsönből vissza).

Villarreal

Érkezők: Kiko Femenía (Watford – 1 millió), Pepe Reina (Lazio – ingyen), José Luis Morales (Levante – ingyen), Giovani Lo Celso (Tottenham – kölcsön), Jorge Cuenca (Getafe – kölcsönből vissza).

Távozók: Pervis Estupinán (Brighton – 17,8 millió), Boulaye Dia (Salernitana – kölcsön), Serge Aurier (? – ingyen), Moi Gómez (Osasuna – 1.8 millió), Sergio Asenjo (Valladolid – ingyen), Ruben Pena (Osasuna– ingyen), Xavi Quintilla (Santa Clara– ingyen), Giovani Lo Celso (Tottenham – kölcsönből vissza), Mario Gaspar (Watford – ingyen), Vicente Iborra (Levante – ingyen), Paco Alcácer (Sharjah – ingyen).

Inter

Érkezők: Joaquín Correa (Lazio – 23,6 millió), Romelu Lukaku (Chelsea – kölcsön – 8 millió), Kristjan Asllani (Empoli – kölcsön – 4 millió), Raoul Bellanova (Cagliari – kölcsön – 3 millió), Henrikh Mkhitaryan (AS Roma – ingyen), André Onana (Ajax – ingyen), Valentino Lazaro (Benfica – kölcsön vége).

Távozók: Michele Di Gregorio (Monza – 4 millió),  Cesare Casadei (Chelsea – 15 millió), Andreaw Gravillon (Stade Reims – 3,5 millió), Alexis Sanchez (Marseille – ingyen), Ivan Perisic (Tottenham – ingyen), Arturo Vidal (Flamengo – ingyen), Stefano Sensi (Monza – kölcsön), Andrea Ranocchia (Monza – ingyen), Valentino Lazaro (Torino – kölcsön), Sebastian Esposito (Anderlecht – kölcsön), Matías Vecino (Lazio – ingyen), Aleksandar Kolarov (visszavonult),  Felipe Caicedo (Genoa – kölcsön vége).

AC Milan

Érkezők: Charles De Ketelaere (Club Brugge – 32 millió), Malick Thiaw (Schalke – 10 millió), Junior Messias (Crotone – 4,5 millió), Alessandro Florenzi (Roma – 2,7 millió), Divock Origi (Liverpool – ingyen), Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt – kölcsön vége), Mattia Caldara (Venezia – kölcsön vége).

Távozók: Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt – 12 millió), Leo Duarte (Besiktas – 2 millió), Franck Kessié (Barcelona – ingyen), Alessio Romagnoli (Lazio – ingyen), Samu Castillejo (Valencia – ingyen), Mattia Caldara (Spezia – kölcsön), Daniel Maldini (Spezia – kölcsön).

Juventus

Érkezők: Bremer (Torino – 41 millió), Federico Chiesa (Fiorentina – 40 millió), Filip Kostic (Eintracht Frankfurt – 17 millió), Andrea Cambiaso (Genoa – 8,5 millió), Paul Pogba (Manchester United – ingyen), Ángel Di María (PSG – ingyen), Arkadiusz Milik (Marseille – kölcsön), Marko Pjaca (Torino – kölcsön vége).

Távozók: Matthijs de Ligt (Bayern München – 67 millió), Merih Demiral (Atalanta – 20 millió), Rolando Mandragora (Fiorentina– 8,2 millió), Giacomo Vrioni (New England – 3,45 millió), Federico Bernardeschi (Toronto FC – ingyen)Douglas Costa (LA Galaxy – ingyen), Paulo Dybala (AS Roma – ingyen), Giorgio Chiellini (Los Angeles FC – ingyen), Aaron Ramsey (Nice – ingyen), Gianluca Frabotta (Lecce – kölcsön), Radu Dragusin (Genoa– kölcsön), Andrea Cambiaso (Bologna – kölcsön), Filippo Ranocchia (Monza – kölcsön), Álvaro Morata (Atlético Madrid – kölcsön vége).

Napoli

Érkezők: Kim Mindzse (Fenerbahce – 18 millió), André Zambo Anguissa (Fulham – 12 millió), Mathías Olivera (Getafe – 11 millió), Khvicha Kvaratskhelia (Dinamo Batumi – 10 millió), Leo Östigard (Brighton – 5 millió), Salvatore Sirigu (Genoa – ingyen), Giacomo Raspadori (Sassuolo – kölcsön – 5 millió), Giovanni Simeone (Hellas Verona – kölcsön), Tanguy Ndombélé (Tottenham – kölcsön).

Távozók: Kalidou Koulibaly (Chelsea – 38 millió), Fábian Ruíz (PSG – 23 millió), Arkadiusz Milik (Olympique Marseille – 8 millió), Gennaro Tutino (Parma – 5,5 millió), Andrea Petagna (Monza – kölcsön), Sebastian Lupertu (Empoli – kölcsön – 500 ezer), David Ospina (Al-Nassr – ingyen), Lorenzo Insigne (Toronto – ingyen), Dries Mertens (Galatasaray – ingyen), André Zambo Anguissa (Fulham – kölcsön vége), Axel Tuanzebe (Manchester United – kölcsön vége).

Atalanta

Érkezők: Jérémie Boga (Sassuolo – 22 millió), Éderson (Salernitana – 21 millió), Merih Demiral (Juventus – 20 millió), Rasmus Höjlund (Sturm Graz – 17 millió), Brandon Soppy ( Udinese – 9 millió), Ademola Lookman (RB Leipzig – 9 millió).

Távozók: Cristian Romero (Tottenham – 50 millió), Remo Freuler (Nottingham – 9 millió), Matteo Lovato (Salernitana – 7 millió), Bosko Sutalo (Dinamo Zagreb – 4 millió), Filippo Melegoni (Genoa – 4 millió), Enrico del Prato (Parma – 3,5 millió), Arkadiusz Reca (Spezia – 2 millió), Alexei Miranchuk (Torino – kölcsön), Andrea Colpani (Monza – kölcsön), Matteo Pessina (Monza – kölcsön), Roberto Picolli (Hellas Verona – kölcsön), Pierluigi Gollini (Fiorentina – kölcsön), Giuseppe Pezzella (Parma – kölcsön vége), Valentin Mihaila (Parma – kölcsön vége), Pierluigi Gollini (Fiorentina – kölcsön).

AS Roma

Érkezők: Zeki Celik (LOSC Lille – 7 millió), Paulo Dybala (Juventus – ingyen), Nemanja Matic (Manchester United – ingyen), Georginio Wijnaldum (PSG – kölcsön), Andrea Belotti (Torino – ingyen), Mady Camara (Olympiakosz – kölcsön), Mile Svilar (Benfica – ingyen), Justin Kluivert (Nice – kölcsön vége), Borja Mayoral (Getafe – kölcsön vége), Alessandro Florenzi (Milan – kölcsön vége).

Távozók: Pau López (Olympique Marseille – 12 millió), Cengiz Ünder (Olympique Marseille – 8,4 millió), Jordan Veretout (Marseille – 11 millió), Felix Afena-Gyan (Cremonese – 6 millió), Robin Olsen (Aston Villa – 3,5 millió), Alessandro Florenzi (AC Milan – 2,7 millió), Ricardo Ciervo (Sassuolo – 2 millió), Henrikh Mkhitaryan (Inter – ingyen), Carles Pérez (Celta Vigo – kölcsön), Brian Reynolds (KVC Westerlo – kölcsön),  Sérgio Oliveira (Porto – kölcsön vége), Borja Mayoral (Real Madrid – kölcsön vége), Ainsley Maitland-Niles (Arsenal – kölcsön vége).

Bayern München

Érkezők: Matthijs de Ligt (Juventus – 67 millió), Sadio Mané (Liverpool– 32 millió), Mathys Tel (Rennes – 20 millió), Ryan Gravenberch (Ajax – 18,5 millió), Noussair Mazraoui (Ajax – ingyen), Joshua Zirkzee (Anderlecht – kölcsön vége), Chris Richards (Hoffenheim – kölcsön vége), Lars Lukas Mai (Werder Bremen – kölcsön vége).

Távozók: Robert Lewandowski (Barcelona – 45 millió), Marc Roca (Leeds United – 12 millió), Omar Richards (Nottingham Forest – 8,5 millió), Corentin Tolisso (Lyon – ingyen), Niklas Süle (Borussia Dortmund – ingyen), Jann-Fiete Arp (Holsten Kiel – ingyen).

Borussia Dortmund

Érkezők: Sébastien Haller (Ajax – 31 millió), Karim Adeyemi (RB Salzburg – 30 millió), Nico Schlotterbeck (Freiburg – 20 millió), Anthony Modeste (Köln – 5 millió), Salih Özcan (Köln – 5 millió), Niklas Süle (Bayern München – ingyen), Marcel Lotka (Hertha – ingyen).

Távozók: Erling Haaland (60 millió – Manchester City), Stefan Stigges (1,5 millió – Köln), Roman Bürki (St. Louis City – ingyen), Axel Witsel (Atlético Madrid – ingyen), Marvin Hitz (Basel – ingyen), Dan-Axel Zagadou (? – ingyen), Marcel Schmelzer (visszavonult), Reinier (Real Madrid – kölcsön vége).

RB Leipzig

Érkezők: David Raum  (Hoffenheim – 26 millió), Timo Werner (RB Leipzig – 20 millió), Xaver Schlager (Wolfsburg – 12 millió), Alexander Sörloth (Real Sociedad – kölcsön vége), Ilaix Moriba (Valencia – kölcsön vége), Ademola Lookman (Leicester City – kölcsön vége), Brian Brobbey (Ajax – kölcsön vége).

Távozók: Tyler Adams (Leeds United – 17 millió), Hwang Hee-Chan (Wolverhampton – 16,7 millió), Brian Brobbey (Ajax– 16,3 millió), Nordi Mukiele (PSG – 12 millió), Ademola Lookman (Atalanta – 9 millió), Erik Martel, (1,2 millió – Köln), Angelino (Hoffenheim – kölcsön), Dennis Borkowski (Dynamo Dresden – kölcsön), Philipp Tschauner (visszavonult).

PSG

Érkezők: Fabián Ruíz (Napoli – 23 millió), Vitinha (Porto – 41,5 millió),  Nuno Mendes (Sporting CP – 38 millió), Renato Sanches (LOSC Lille – 15 millió), Nordi Mukiele (RB Leipzig – 12 millió), Hugo Ekitike (Stade Reims – kölcsön), Pablo Sarabia (Sporting CP – kölcsönből vissza), Rafinha (Real Sociedad – kölcsönből vissza), Alphonse Areola (West Ham – kölcsönből vissza), Sergio Rico (Mallorca – kölcsönből vissza).

Távozók: Thilo Kehrer (West Ham – 12 millió), Alphonse Areola (West Ham – 9,3 millió), Marcin Bulka (OGC Nice – 2 millió), Xavi Simons (PSV Eindhoven – ingyen),  Ángel Di María (Juventus – ingyen), Éric Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt – kölcsön), Colin Dagba (Strasbourg – kölcsön), Ander Herrera (Athletic Bilbao – kölcsön).

Marseille

Érkezők: Arkadiusz Milik (Marseille – kölcsön)Alexis Sánchez (Inter – ingyen), Igor Tudor (vezetőedző – Hellas Verona), Pau López (AS Roma – 12 millió),  Mattéo Guendouzi (Arsenal – 11 millió), Luis Suarez (Getafe – 10 millió), Cengiz Ünder (AS Roma – 8,4 millió), Arkadiusz Milik (Napoli – 8 millió), Jonathan Clauss (Lens – 7,5 millió), Isaak Touré (La Havre – 5,5 millió), Chancel Embemba (Porto– ingyen), Eric Bailly (Olympique Marseille– kölcsön), Ruben Blanco (Celta Vigo – kölcsön), Jordan Amavi (Nice – kölcsönből vissza), Nemanja Radonjic (Benfica – kölcsönből vissza), Samuel Gigot (Spartak Moszkva – kölcsönből vissza).

Távozók: Jorge Sampaoli (vezetőedző – ?),  Lucas Perrin (Strasbourg – 1,5 millió), Steve Mandanda (Rennes – ingyen), Boubacar Kamara (Aston Villa – ingyen), Nemanja Radonjic (Torino – kölcsön), Kevin Strootman (Genoa – kölcsön), William Saliba (Arsenal – kölcsönből vissza), Amine Harit (Schalke – kölcsönből vissza), Arkadiusz Milik (Juventus – kölcsön).

Lyon

Érkezők: Nicolás Tagliafico (Ajax – 4 millió), Johann Lepenant (SM Caen – 4,2 millió), Corentin Tolisso (Bayern München – ingyen), Alexandre Lacazette (Arsenal – ingyen), Cenk Özkacar (OH Leuven – kölcsönből vissza).

Távozók: Jason Denayer (? – ingyen), Tanguy Ndombélé (Tottenham – kölcsönből vissza), Teté (Shakhtar Donyeck – kölcsönből vissza), Emerson (Chelsea – kölcsönből vissza).

Monaco

Érkezők: Mohamed Camara (Red Bull Salzburg – 15 millió), Minamino Takumi (Liverpool – 15 millió), Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach – 12,5 millió), Thomas Didillon (Club Brugge – kölcsön)Benjamin Lecomte (Atlético Madrid – kölcsönből vissza), Pietro Pellegri (Torino – kölcsönből vissza).

Távozók: Aurélien Tchouaméni (Real Madrid – 80 millió), Strahinja Pavlovic (RB Salzburg – 7 millió), Pietro Pellegri (Torino – 5 millió) Jean-Eudes Aholou (Strasbourg – 3 millió), Radoslaw Majecki (Club Brugge – kölcsön), Benjamin Lacomte (Espanyol – kölcsön), Césc Fábregas (Como – ingyen), Djibril Sidibé (? – ingyen).

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2022.08.31. (19:00)