Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországból érkezhet támadó a Ferencvároshoz – sajtóhír

Török sajtóértesülések szerint Mehdi Budzsema megszerzése után hamarosan egy újabb labdarúgóra csaphat le Törökországból a Ferencváros…

Erkan Süzgün török újságíró információi szerint a Ferencváros hivatalos ajánlatot tett a török bajnokságtól (Süper Lig) visszalépő Gazientep chilei támadója, Ángelo Sagal megszerzésére vonatkozóan.

A 29 éves mindkét szélen bevethető játékos hazájában a Rangers és a Huachipato csapatában szerepelt, majd 2017 és 2020 között Mexikóban légióskodott a Pachuca és a Juárez színeiben, mielőtt Törökországba igazolt volna. Sagal itt előbb a Denizlispor játékosa volt, jelenleg pedig a második idényét töltötte a Gaziantepnél. Az előző idényben 30 pályára lépés alatt három, a mostani csapata visszalépéséig 15 találkozón két gólt szerzett.

Sagal 2015 óta 18 mérkőzésen két gólt szerzett hazája nemzeti csapatában, tagja volt a 2019-es Copa Américán szereplő La Roja keretének.

Az új igazolás minden bizonnyal Franck Boli küszöbön álló távozása miatt érkezhet, de az Európa-liga tavaszi folytatásába már nem lehet benevezni őt, mivel korábban le kellett adni a pályára lépő játékosok névsorát.