Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma és a Milan is bejelentkezett a Bayern tehetségéért

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy nem feltétlen maradna Münchenben az egyik fiatal játékos, aki képességei ellenére még nem tartozik a rendszeresen játszók közé.

bundesliga.com

Ugyan a Bundesligában futballozók egyik legnagyobb reménységének tartják az FC Bayern München alkalmazásában álló dán válogatott középpályást, a januárban távozhat a játékos. Pierre-Emile Höjbjerg idén már azzal számolt, hogy rendszeresen játszhat, de mindössze öt bajnokin jutott szóhoz. A tavasszal kölcsön kerülhet valahova, a Hannover 96 után Olaszországból is akadnak érdeklődők.

Az olasz ‘Tuttomercatoweb’ értesülései szerint az AC Milan és az AS Roma is szerződtetné a télen a 19 esztendős futballistát. Höjbjerg kontraktusa még 2016-ig szól Münchenben, így nem feltétlen adna túl végleg a játékoson a Bayern, inkább kölcsön jöhet szóba.

“Van egy fantasztikus házam és egy csomó pénz a számlámon. A világ legjobb együttesében játszom és talán már jó nevem is van, de mindez nem segít abban, hogy jobb futballista legyen belőlem. Egy másfél év tapasztalatért magas színvonalon mindenemet odaadnám.” – mondta Höjbjerg a dán ‘Goal’ magazinnal.

Höjbjerg 2012-ben érkezett a Bayernhez, azóta a dán válogatottban is rendszeresen pályára lép. A klubjában viszont erre nincs sok esélye a nagy konkurencia miatt.

Galeß