Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Olasz válogatott védőt szerződtetnek! – Íme a távozók és érkezők lsitája

Egyességre jutott a Genoa és az AC Milan labdarúgócsapata, a milánóiak hivatalosan is bejelentették, hogy a San Siroban folytatja pályafutását Luca Antonelli. 

Kép Forrása: genoacfc.it

Kép Forrása: genoacfc.it

A 27 esztendős válogatott védő számára nem lesz ismeretlen a közeg, hiszen a piros-feketék akadémiáján nevelkedett, majd kapott profi szerződést. Sokat nem játszott az AC Milan mezében, ugyanis 3 mérkőzéssel a hát mögött kölcsönadták a Barinak. A 2008-as átigazolási szezon döntőnek bizonyult karrierjében, ekkor a Parma mezét választotta, míg nem 2011-ben a Genoa 7 millió eurót tett le érte az asztalra. Bár a Napoli is élénk érdeklődést mutatott iránta, úgy fest Antonalli nevelőegyüttese mellett kötelezte el magát.

A bejelentés szerint az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokra vasárnap reggel kerül sor, első körben kölcsönszerződést írnak alá a felek, majd amennyiben a milánóiak elégedettek, 4,5 millió euró ellenében élhetnek opciós jogukkal.

Érkezők: Mattia Destro (AS Roma – kölcsönbe), Salvatore Bochetti (Szpartak Moszkva – kölcsönbe), Suso (Liverpool – 1,3 millió euró), Alessio Cerci (Atletico Madrid – kölcsönbe)

Távozók: Fernando Torres (Atletico Madrid – kölcsönbe), Riccardo Saponara (Empoli – kölcsönbe), M’Baye Niang (Genoa – kölcsönbe).

Őszi Ádám