Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vetélytársakat kapott a Spurs a Pato-üzletben

A napokban merültek fel azok a hírek miszerint Pato visszatérhet Európába, ugyanis a Tottenham szeretné leigazolni (Bővebben itt). Ám úgy fest, nem a “Sarkantyúsok” az egyedüli kérői a játékosnak.

Alexandre Pato

A legújabb hírek szerint ugyanis az Arsenal és a Liverpool is fel veszi Pato képviselőivel a kapcsolatot, hogy megpróbálják visszacsábítani a brazil csatárt az öreg kontinensre. Ez viszont nem túl fényes hír a Spurs számára, ugyanis nemhogy névben, de pénztárcában is jóval erősebb a két új rivális.

Kérdés, hogy melyik csapatnál kapna több játéklehetőséget. A Liverpoolnál még Danny Ings sérülésével is tömve van a pozíció, a Spursnél Harry Kane kirobbanthatatlan, ám pihenni néha neki is kell. A legkönnyebben talán az “Ágyúsok” keretében furakodhat be, ugyanis ott Olivier Giroudon kívül nincs más opció, Walcott ide vagy oda.

A 26 éves válogatott ügye egyenlőre tisztázatlan, elképzelhető, hogy jelenlegi klubja a Corinthians csak az árát akarja feljebb tornázni a játékosnak. Azonban jól tudjuk, hogy nem zörög a haraszt ha…