Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James: “Jövőre is Madridban leszek”

James Rodriguez hosszú idő után tegnap este bekerült a Real Madrid kezdőjébe a Napoli elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A kolumbiai játékos a győzelmet követően nagyon boldogan nyilatkozott a sajtónak. 

casimiro-james-rodriguez-real-madrid_16y0y1hug56xk17jmdpxwd9n4j

Forrás: matiastanea.com

James Rodriguez nem igazán élvezi Zinedine Zidane bizalmát, a szezonban nem sokszor lépett eddig pályára, ha mégis, akkor is leginkább csereként. Tegnap este viszont ő kezdett Lucas Vazquez vagy Isco helyén, és nagyon élvezte a játékot. A szurkolók is meg voltak vele elégedve, mivel állva tapsolták meg, amikor a 75. percben lecserélték és levonult a pályáról.

James a meccs lefújása után nagyon boldogan nyilatkozott a sajtó munkatársainak, és azt is elmondta, hogy nem akarja elhagyni a Real Madridot, és még évekig a habfehér mezben szeretne futballozni.

“Sokat gondolkodtam a jövőmön. A Real Madrid egy hatalmas klub, én pedig még sok éven át szeretnék itt maradni, tehát itt leszek a következő szezonban is, hiszen mindig ez volt az álmom. Egyre több játéklehetőséget kapok, ez pedig sok mindent megváltoztat. Mindig is azt mondtam, hogy a maradás az első számú opció számomra.”