Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Cristiano számára a Premier League tökéletes hely lenne!”

A korábbi portugál válogatott társ, Raul Meireles szerint Cristiano Ronaldo biztosan otthon érezné magát újra az angol bajnokságban.

CR és Meireles a válogatottból jól ismerhetik egymást (Kép: as.com)

Továbbra is rengeteg a kérdőjel az adócsalással vádolt Cristiano Ronaldo madridi jövője körül. A portugál zseni helyzetét már sokan, sokféleképpen látták eddig is. Ebbe a sorba csatlakozott legutóbb Raul Meireles, aki az angol Sky Sportsnak mondta el rövid, ám annál lényegre törőbb véleményét a CR körül kialakult helyzetről.

“Egészen biztos vagyok abban, ha Cristiano elhagyja a Real Madridot, Anglia a legjobb hely számára! Játszott már a Manchester Unitedben, ott a csúcsra jutott, és akár vissza is térhetne oda, de ugyan úgy sikeres lehetne mondjuk a Chelsea-nél, vagy bármelyik más angol élcsapatnál! Otthon érezné magát a Premier League-ben!” – Vélekedett a 34 esztendős, jelenleg szabadon igazolható, korábbi 76-szoros portugál válogatott futballista.

Egy biztos! A most maximálisan a Konföderációs-kupára összpontosító Cristiano Ronaldo jövőjét illetően, csak az oroszországi torna után leszünk okosabbak!