Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: Válogatott támadó érkezik orvosira!

Kolumbiai válogatott támadóval erősít az andalúziai együttes. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a Sampdoria gólfelelőse, Luis Muriel orvosira érkezik…

 

 

 

Amennyiben Luis Muriel megfelelt a szokásos orvosi vizsgálatokon, akkor abban az esetben egy öt esztendőre szóló szerződést írhat alá a Sevillával – írja a klub weboldala. A hírek szerint az andalúziai alakulat 20 millió eurót fizet a 26 esztendős kolumbiai válogatott támadó játékjogáért cserébe. 

Luis Muriel számára annak idején rendkívül órási jövőt jósoltak, egykoron a Serie A nagyjaival is összeboronálták, ám többek között a komolyabb sérülések miatt nem tudta beteljesíteni a hozzáfűzött reményeket. Az olasz élvonalban összesen 165 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 43 alkalommal volt eredményes illetve 33 gólpasszt osztott ki társai között. 

Nem mellesleg a Sevilla színeiben bebizonyíthatja azt, hogy annak idején nem hiába tartották nagy tehetségnek. Mindenképp komoly szintet lépett előre karrierjében, hiszen az andalúziai gárda rendszeres résztvevője az Európa-ligának vagy éppen a Bajnokok Ligájának is. 

Németh Boldizsár