Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: távozhat a botrányhős középpályás

Ugyan ellentmondásos idényen van túl az FC Barcelona együttese, mégis van egy játékos, akivel kapcsolatban szó szerint semmi jót nem lehet felírni. A portugál válogatottal két éve még Európa-bajnok André Gomes a hírek szerint nem kap több esélyt a bizonyításra, és a pletykákat igazolva hamarosan távozhat.

André Gomes borzasztóan szenvedett a hátunk mögött hagyott idényben. Alig-alig lépett pályára a Barcában, és ha pályán is lehetett, a görcsös akarás rányomta a bélyegét a játékára. Többször adott hangot elkeseredettségének, hogy mennyire egyedül érzi magát, és tisztában van vele, hogy méltatlan volt eddigi produkciója a klub szelleméhez.

A legfrissebb hírek szerint hamarosan véget érhetnek a portugál középpályás katalóniai szenvedései. Állítólag korábbi klubjához, a Valenciához fog visszakerülni. Gomes a Barcelona előtt a Turia-partiakat szolgálta, s hagyta el őket 37 millió euróért.

Úgy tudjuk, hogy a spanyol bajnok együttes sem ragaszkodik a 24 éves játékoshoz, már csak az a kérdés, hogy mennyiért mondanak le róla, mert a szerződése egészen 2021 nyaráig érvényes a Nou Campban.