Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern – Liverpool: Guardiola elmondta, kinek a továbbjutását várja!

A Manchester City trénere csapata Schalke elleni megsemmisítő győzelmét követően kitért a szerdai játéknap másik angol-német párharcára.

(Kép: as.com)

A meccs utáni sajtótájékoztatón Guardiolának volt ideje – egy ilyen meccs után, amit játszott a City, miért ne lett volna (!?) – kitérnie a müncheni meccsre.

“Sajnálom hogy ezt kell mondanom, és elnézést is kérek az angol emberektől, de a Bayern München továbbjutását várom!” – Jelentette ki a bajorok korábbi trénere.

“A Bayern része vagyok, három nagyszerű évet töltöttem ott. Szeretem Münchent, hiszen sok barátom él a városban.” – Folytatta Guardiola, hozzátéve még a következőket: “Mindkét klub számára döntő jelentőségű meccs lesz. Úgy érzem a Bayern az esélyesebb, és remélem, hogy tovább is fog jutni.”

A Liverpool kiesésének megjövendölését követően a City trénere még egy rövid összegzőt is tartott a Bajnokok Ligája idei szezonjáról. “Az elmúlt évek alakulását figyelembe véve meglepetés a szezon, hiszen a spanyol és német csapatok többsége búcsúzott. Remélem azért a Barcelona továbbjut a Lyon ellen. A Liverpoollal 4 angol is lehet a legjobb nyolc között, ami remek eredmény az angol focira nézve. Hogy mit gondolok magunkról? Azt hogy a Manchester City egy tinédzser klub a Bajnokok Ligájában, hiszen a legjobb eredményünk egy elődöntő (…) Ám a tinédzsereknek nagyon nagy az éhségük a sikerre, és félelem nélkül, elhivatottak tudnak lenni!” – Jegyezte még meg Guardiola.

Rövidesen kiderül, beigazolódnak-e a City menedzserének elképzelései (…)