Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Petr Cech visszatérhet a Chelsea-hez! – sajtóhír

A Sky Sports információi szerint a szezon végén az Arsenaltól visszavonuló rutinos cseh hálóőr, Petr Cech visszatérhet karrierje legsikeresebb helyszínére, azaz Chelsea-hez…

A Sky Sports értesülései alapján Petr Cech új szerepkörben, sportigazgatóként térhet vissza idén nyártól a Chelsea-hez. Michael Emenalo 2017 novemberi távozása óta senki sem töltött be ez a posztot a londoni gárdánál. A Chelsea vezetőségének nagy vágya egyébként még az, hogy a Derby County menedzserként tevékenykedő Frank Lampardot, míg az Aston Villánál segítőként dolgozó John Terryt is visszacsábítsa a Stamford Bridge-re. Nem mellesleg az előbb említett két klub fog megküzdeni egymás ellen a Premier Leagu-be való feljutásért a Play-off döntőjében.

Petr Cech 2004 és 2015 között tartozott a Chelsea kötelékébe. A cseh portás egészen 2014-ig kirobbanhatatlan volt a klub kapujából, ám Thibaut Courtois visszatérésével kiszorult a kezdőből. Cech gyakorlatilag minden létező trófeát begyűjtött a Chelsea színeiben. Anglián belül a Premier League-t, az FA-kupát, a Ligakupát és az Angol Szuperkupát is többször a magasba emelhette, míg az Európa-ligát és a Bajnokok Ligáját egy-egy alkalommal hódította el társaival.