Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paksi gólzápor; Elzárták a csapot a Lokinál!

Azt eddig is tudtuk, hogy a bajnoki címet csak elvenni lehet a Ferencvárostól, ám a jelek szerint még álmodozni valója sincs még az olyan valamire való csapatoknak sem, mint a Debrecen. Eközben persze vannak mások, akik bőven erőn felül teljesítenek.

lokiVShonvéd001 www.dvsc.hu

OTP Bank Liga – 14. forduló
Debreceni VSC – Budapest Honvéd
Tudjuk-tudjuk, a magyar bajnokság minden más európai pontvadászattól különbözik. Mások a sémák, a változó erőviszonyok, és így tovább. Persze a váddal nem élnénk, hogy mindez a mindig fantasztikus színvonalnak lenne köszönhető.
A lényeg, hogy a Debrecen nem képes folyamatosan azt a lehengerlő játékot hozni, mint amit fejlett (technikai”hárrere előjelezne.
Ennek köszönhető, hogy ha a Loki gyenge napot fog ki, akkor az valóban gyenge nap. Ugyanis a hajdúságiak a hétközi, Szeged elleni kupa 0-0 után, most a bajnokságban is lenullázták mind magukat, mind az ellenfelület. Persze a kiesőzóna elől iszkoló Honvédnál örülnek a 0-0-nak, lévén ez egy fontos pont lesz még a végelszámolásnál.
Végeredmény: 0-0 (0-0)

Paks – Puskás Akadémia
Sorozatban negyedik bajnokiját nyert meg a Paks, amely egy „Fradi-mentes” mezőnyben büszkén vezetné a tabellát. A „Gyakadémia” már szeptember 26. óta nyeretlen.
Végeredmény: 4-2 (1-1)
Gólszerzők: Papp (23., 67. perc), Bracelic-Grigicrol (84.-öngól), Hahn (90+1.), illetve Márkvárt (27.), Tischler (80.)

Balogh József