Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fenerbache a Chelsea sztárjára hajt!

A Fenerbahce tovább erősítené keretét a téli átigazolás folyamán. A török sztárcsapat a nyári piac idején leigazolta Nanit, és Robin van Persiet, akik letették már a névjegyüket nagyobb kluboknál is. A Fener ezúttal a Chelsea támadójára csapna le.

radamel_falcao_chelsea

A Takvim információja szerint a Fenerbahce érdeklődik a Chelsea támadója, Radamel Falcao iránt. A kolumbiai labdarúgó továbbra sem találja régi önmagát, de ennek ellenére a török együttes bízik a játékos képességeiben, és szeretné leigazolni már a télen.

Radamel Falcao a Portó játékosaként vált ismerté. A portugál sztárcsapatot 2 éven keresztül erősített. Összesen 87 tétmérkőzésen kapott lehetőséget és 72 találatot jegyezhettek fel a neve mellé. Az ott eltöltött siker korszak után jött egy újabb. A kolumbiai támadó az Atletico Madridba igazolt, ahol szintén 2 szezont húzott le. Minden frontot egybe véve 91 összecsapáson 70 gólt szerzett. Fél Európa látta volna soraiban Falcaot, de olyan csapathoz igazolt végül, amelyikre senki sem számított. Radamel a Monaco együttesét választotta, ahol jól indult számára a szezon, viszont egy komolyabb sérült is összeszedett. A csatár 22 tétmeccsen 13 gólt szerzett a „hercegségieknél”. Az utóbbi 1,5 évet Angliában töltötte kölcsönben. A 2014/2015-ös szezonban a Manchester Unitednél, míg az ideiben a Chelseanél szerepel. Egyik klubnál sem talált meg régi önmagát, hiszen 35 PL meccsen csupán 5 gólt szerzett. A kolumbiai csatár nyert Európa Ligát két alkalommal is, de volt többek között portugál bajnok és Spanyol Kupa győztes. Két alkalommal lett az EL gólkirálya, illetve a 2012-es UEFA Szuper Kupa döntő után a mérkőzés emberének választották.

Képforrása: www.chelseanews24.com

Németh Boldizsár