Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter ultimátumot adott Simeonénak – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az Inter egy ajánlattal kereste meg az Atletico Madrid jelenlegi vezetőedzőjét, Diego Simeonét, és csak néhány napot adtak neki, hogy hozza meg a döntését.  

1493032511_787913_1493032628_noticia_normal

Forrás: AS

Az Inter legutóbbi 5-4-es veresége után a Fiorentina ellene ismét nehéz helyzetbe hozta a klub jelenlegi edzőjét,  Stefano Piolit. A vezetőség már egy ideje azon dolgozik, hogy egy világklasszis edzőt szerződtessen a csapathoz, és az első számú célpontjuk Diego Simeone. Az üzlet nem is lehetne nehezebb, hiszen az argentinnak jelenleg is élő szerződése van az Atletico Madriddal, és sokkal jobb helyzetben is vannak, mint az Inter: a harmadik helyen állnak a bajnokságban, és bejutottak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is. Ezek mellett az olasz klub csak pénzügyileg tudná meggyőzni Simeonét.

Az olasz La Gazzetta dello Sport lap szerint az Inter tulajdonosa, a Suning Group hajlandó lenne egy hosszútávú, 5 éves szerződést ajánlani az argentinnak, mellé pedig évente 11 millió eurós fizetést, A klub a döntésre 20 napot adott, ha addig nem fogadja el az ajánlatot, akkor a Roma jelenlegi edzőjét, Luciano Spallettit fogják megkeresni.