Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Derby County színeiben folytatja a Liverpool védője!

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Derby County hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Jürgen Klopp által irányított Liverpool védőjét, nevezetesen André Wisdomot

WisdomSigning BANNER

André Wisdom négy esztendőre szóló szerződést írt alá a Gary Rowett vezette Derby County együttesével – írja a klub honlapja. A Championshipben érdekelt “kosok” nem hozták nyilvánosságra az átigazolási összeget. André Wisdom egyébként visszatérő személy a csapat háza táján, hiszen a 2013/2014-es szezonban már erősítette a Derby County-t.

André Wisdom már 19 esztendősen bemutatkozhatott a Liverpool legjobbjai között a 2012/2013-as kiírás folyamán. Brendan Rodgers olyan csapatok ellen szavazott a számára bizalmat, mint a Chelsea, az Arsenal vagy éppen a Manchester United. Karrierje azonban nem igazán ívelt ezt követően felfele, ahogy már említettük a következő idényt a Derby County színeiben töltötte, majd később megjárhatta még a West Bromwich Albion-t, a Norwich Cityt, legutoljára pedig a Red Bull Salzburgnál fordulhatott meg kölcsönben. A Liverpool színeiben összesen 22 tétmérkőzésen léphetett pályára. 

Kép forrása: Derby County hivatalos honlapja.

Németh Boldizsár