Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Július 8.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Manchester United: Tizenhárom esztendőt követően távozik a “vörös ördögök” legendája. Wayne Rooney ma megérkezett Liverpoolba az Everton edzőközpontjába, hogy átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon. Bővebben itt

Játékossors: Meglepő helyre igazolt a Porto tehetséges középpályása. Az ifjú Ruben Neves az angol másodosztályban szereplő Wolverhampton Wanderers együttesénél folytatja tovább karrierjét. Bővebben itt

Bayer Leverkusen: Chicharito visszatér a Premier League-be? Sajtóhírek szerint a “gyógyszergyáriak” mexikói gólfelelősét a West Ham United szeretné szerződtetni. Bővebben itt

Játékossors: Steve Mandanda röpke egy esztendőt követően távozik a Premier League-ből? A L’Equipe információi szerint a rutinos portást korábbi klubja, az Olympique de Marseille szeretné szerződtetni. Bővebben itt! 

Real Madrid: A “királyi gárda” színeiben folytathatja karrierjét a Betis csillaga, Dani Ceballos. Az ifjú középpályás 18 millió euró körüli összegért szerződhet a Real Madridhoz. Bővebben itt! 

Manchester United: Az Everton belga gólfelelőse érkezik! A Manchester United hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy mindenben megegyeztek az liverpooli gárdával Romelu Lukaku-t illetően. Bővebben itt! 

AS Róma: Marad a “farkasok” belga középpályása. Radja Nainggolan iránt állítólag a Manchester United és a Chelsea is komoly érdeklődés mutat, de Monchi, az AS Róma sportigazgatója kijelentette, hogy a belga futballista maradni fog. 

Chelsea: Olasz csatár a célkeresztben! A londoni “kékek” elsődleges kiszemeltje állítólag szintén Romelu Lukaku volt, ám a fővárosi gárdának új támadó után kell néznie. A Chelsea a Daily Mirror információi szerint Andrea Belotti-t próbálja megkaparintani, aki 100 millió euró ellenében mozdítható Torinóból. 

Wolfsburg: Korábbi Atletico Madrid játékos érkezett! A “farkasok” leigazolták a Málaga csapatkapitányát, Ignacia Camacho. A spanyol válogatottban is pályára lépő középpályás négy évre írt alá.