Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nacho: “A Real Madridnak mindig így kellene játszania!”

A Sevilla elleni 5:0-ás kiütés alkalmával a Real Madrid első gólját jegyző Nacho abszolút elégedetten értékelte csapata teljesítményét!

Nacho a Sevillának lőtt gólját ünnepli (Kép: marca.com)

Az utóbbi időben megbízható teljesítménye miatt a spanyol válogatottban is lehetőséghez jutó Nacho Fernández szerint a Real Madridtól olyan meccseket vár el a nagyérdemű, mint amilyen a Sevilla elleni volt. “Azt hiszem az első félidőben a szezon eddigi részét tekintve a legjobb teljesítményünket nyújtottuk! Magabiztosan futballoztunk és dominálni tudtunk. Mindig így kellene játszanunk!” – Így Nacho, megjegyezve azt is, hogy a blancók szerelésében számára gólt lőni mindig is különleges érzés marad.

“Voltak fontos hiányzóink, de akik a csapatba kerültek, mindannyian bizonyítottak. Achraf (Hakimi) és (Jesus) Vallejo fenomenálisak voltak, nagy érdemük volt abban, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, ez pedig külön öröm a számomra.” – Folytatta a 27 esztendős játékos, aki természetesen Cristiano Ronaldo duplája mellett sem ment el szó nélkül: “Cristiano góljainak az egész csapat nagyon örült. Remélem ezután jönni fognak a gólok tőle a bajnokságban is. Bár h ilyen teljesítményt nyújt, akkor ehhez kétség sem férhet!”