Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ribéry megszólalt a jövőjét illetően

A tegnap esti Bayer Leverkusen – Bayern München bajnoki mérkőzésen Franck Ribéry, a bőrnadrágosok támadója megszerezte első gólját a szezonban. A francia játékos a Bundesliga hivatalos oldalának beszélt a terveiről és érzéseiről.

ribery

A 34 esztendős francia támadó már több, mint 10 éve Münchenben rúgja a bőrt, s elmondása szerint még szívesen maradna a bajoroknál.

„A célom az, hogy ameddig lehetséges, maradjak a Bayern Münchenben. Örülök neki, hogy fitt és egészséges vagyok. Jól érzem magam a csapattal, élvezem a játékot és az edzéseket is.”

Ribéry még 2007 július 1-én igazolt a Marseille-ből a Bayernhez, ahol sokáig nem volt a posztján rivális. Sérülékenységének és honfitársa, Kingsly Coman érkezésének köszönhetően már nehezen tudja megtartani a kezdő tizenegybeli tagságát, de ha játszik, akkor még mindig rendkívül hasznos tagja tud a lenni a csapatnak.

„Normális esetben sok gólpasszt adok, és sokat cselezek. De mindig nagyszerű érzés gólt szerezni.” – árulta el a szélső.

Ribéry tegnap esti gólja volt az első 2017 májusa óta, amikor is a Freiburg elleni 4:1-es győzelem alkalmával talált be.

Szerző: Báló Bence